Prozor-Rama

Asfaltiraju se lokalni putovi na Uzdolu

Gospodarstvo / Flash | 10. 09. 2015. u 13:19 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Općina Prozor-Rama intenzivno nastavlja sa izgradnjom i obnovom putne infrastrukture. U punom jeku su radovi na uređenju gradskih ulica gdje pored izvođača radova iz Gruda rade deseci radnika s područja Rame i nekoliko domaćih kooperantskih poduzetnika.

Upravo kada se obilježava još jedna tužna obljetnica od stradanja Uzdola općina je na najbolji način pokazala svoj osjećaj za Uzdol. Načelnik općine Jozo Ivančević je potpisao ugovor s ''Livnoputovima'' d.o.o preko direktora Filipa Milića za asfaltiranje putova na području Uzdola, Krča i Borovnice.

Vrijednost ugovorenih radova je 530.539,58 KM. Najveći dio radova izvodit će se na Uzdolu; Cer – Rudina (uzdolsko groblje), u Donjoj Vasti (Marići i Stojanovići) te Madžari. Ukupna vrijednost ovih radova je u iznosu od 344.138,00 KM.

Načelnik općine Jozo Ivančević izrazio je zadovoljstvo potpisivanjem ugovora i poručio kao će općina i dalje ulagati u infrastrukturu na prostoru cijele općine, ne može sve odjednom, no napredak je stalan.

Potpredsjednik Općinskog vijeća Tomo Miličević je izjavio: ''Zahvaljujem se načelniku Jozi Ivančeviću osobno i u ime HSS-a Stjepana Radića na uspješnoj suradnji koja se pokazuje kroz realizaciju projekta posebno vrijednog za Uzdol. Ovo je samo jedan u nizu projekata koji su vezani za Uzdol. Bez infrastrukture ništa drugo se ne može dalje ni planirati ni raditi''.

Ovo je još jedan primjer da je općina Prozor-Rama trenutno jedno od najvećih gradilišta u BiH, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close