Višestruke djelatnosti

Dodikova djeca više nisu “nezaposlena”: Igor i Gorica osnovali novu tvrtku

Gospodarstvo / Flash | 24. 07. 2015. u 15:14 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Djeca predsjednika Republike Srpske Igor i Gorica Dodik osnovali su zajedničku tvrtku ''Global Liberty'' d.o.o. Laktaši za trgovinu na veliko drvetom, građevinskim materijalom, sanitarnom opremom, te za uvoz i izvoz, ekskluzivno otkriva poslovni portal capital.ba.

Tvrtka je osnovana 17. srpnja prošle godine, mjesec dana nakon osnivanja Fonda solidarnosti Republike Srpske.

Iz osnivačkih dokumentata koji su u posjedu portala Capital, vidljivo je da su odlučili da za direktora tvrtke postave supruga od Gorice, Pavla Ćorovićam, koji je prije toga bio glasnogovornik košarkaškog kluba Igokea iz Aleksandrovca, a potom i zaposlenik na istoimenom radiju.

''Global Liberty'' registrirana je adresi Gradiška cesta 57. Aleksandrovac, a osnivački kapital je 2.000 KM.

Pored pretežne djelatnosti - trgovine građevinskim materijalom, sanitarijama, te Djelatnosti vanjskotrgovinski promet, ''Global Liberty'' je registriran i za više od stotinu drugih djelatnosti.

Od gajenja povrća, sječe drveta, pomoćne usluge u šumarstvu, drvopreradu, tiskanje novina, opskrbu vodom, reciklažu otpada, trgovinu i popravku automobila, trgovinu svim vrstama proizvoda, taksi prijevoz, skladištenje robe, do transporta, piše capital.ba

''Global Liberty'' se može baviti i izdavanjem računalnih igara, izdavanjem softvera, računalnim programiranjem, internetskim portalima, a može imati i agenciju za nekretnine, kao i leasingom, odnosima sa javnošću, arhitektonskom djelatnošću, uslugama oglašavanja, ispitivanjem tržišta, čišćenjem zgrada, držati sportske objekte, fitness centre, pakiranjem, fotokopiranjem i pripremom dokumenata, te otvarati zabavne i tematske parkove.

Kopirati
Drag cursor here to close