Styria

Dražen Klarić imenovan za novog glavnog urednika Večernjeg lista

Gospodarstvo / Flash | 12. 03. 2015. u 18:33 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nadzorni odbor austrijske Styrije imenovao je Dražena Klarića za glavnog urednika Večernjeg lista, a kako se doznaje, o tome izboru NO-a Styrije u petak će glasovati novinari zaposleni u tom dnevnom listu.

Dražen Klarić dolazi na mjesto glavnog urednika Večernjeg lista ispražnjeno nakon odlaska Gorana Ogurlića na mjesto glavnog urednika u konkurentskom Jutarnjem listu i, prema najavama, očekuje se da će dobiti podršku članova redakcije Večernjeg lista u kojem je potkraj 2012. bio i imenovan direktorom sadržaja.

Krajem prošle godine Klarić je preuzeo funkciju izdavačkog direktora tih novina, te je bio odgovoran za cjelokupan portfolio brenda Večernji list.

Klarić je svoju je profesionalnu karijeru započeo na TV Mreži, a nastavio ju je na CCN-u gdje je bio glavni urednik. U Večernjem listu je radio od 2003. do 2006. na mjestu zamjenika glavnog urednika.

Sudjelovao je u pokretanju brojnih online medija, između ostaloga i SEEbiza i PolitikaPlusa, a radio je i kao konzultant na medijskim projektima u regiji.

 

Kopirati
Drag cursor here to close