Garden of Dreams

''Jedva čekanje'' uključeno – Jägermeister ovo ljeto obećava još neviđeno

Ljetna sezona se otvara sarajevskim festivalom Garden of Dreams
Gospodarstvo / Flash | 16. 08. 2024. u 09:00 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Jedva čekanje" vibrantnih ljetnih noći, dinamičnih provoda na festivalima, ušlo je u završnu fazu odbrojavanja dana, a recke do zabava uz omiljeno piće – čuveni Jägermeister svela su se na jednocifren broj.

Svi koji su bar jednom okusili čari Jägermeistera na nekom od festivala širom BiH još uvijek prepričavaju dojmove i čekaju nove datume i najave.

Pa radujte se, ljubitelji Jägera, poznato je kada se otvara ljetna sezona uz najdraže piće i garantirano – najinovativniji muzički program.

Jägermeister, s kojim se provode najluđi dani ljeta, potražite najprije na čuvenom Garden of Dreams festivalu koji će se održati u kultnom sarajevskom Domu mladih, tamo gdje se oduvijek žarilo i palilo i odakle su svi partiji upisani u gradske anale...

Foto: PR / Jägermeister ovo ljeto obećava još neviđeno

Jägermeister Night Stage ponovo će okupiti velikane zvuka i natjerati sve koji dođu na ples do jutra, najprije uz Mind Against, duo s „Afterlife” etikete, koji su se na mapi globalne elektronske muzike pozicionirali kao jedan od najtraženijih izvođača. Nastupaju na najvećim festivalima i u najboljim klubovima, a Garden of Dreams penje se odavno ka toj ljestvici.

Talijanski dvojac s berlinskom adresom, Alessandro i Federico Fognini, odvest će vas na nezaboravno putovanje kroz zvuke melodic house & techno, a ako do sada niste imali priliku čuti njihov glatki, pokretni pristup tehnu, onda preporučujemo da otkrijete zašto je njihov zvuk tako prepoznatljiv i moćan.

Uz ovaj neprevaziđeni dvojac stiže još jedna poslastica - Reinier Zonneveld, koji je svojim unikatnim muzičkim talentom stekao globalnu slavu. Gdje on nastupa – spektakl je unaprijed zagarantiran, a naročito zato što vjerojatno niste doživjeli da plešete na setu koji uključuje upotrebu AI tehnologije, jer Zonnenveld je prvi na svijetu izveo nastup s virtualnom verzijom sebe. A svoje mjesto u muzičkojpovijesti osigurao je i postavljanjem Guinnessovog rekorda za najduži elektronski muzički live nastup.

Možda ovaj nastup neće biti za Guinnessa, ali da se u tu knjigu upisuju najluđi provodi – ovaj bi već u najavi bio tamo upisan, jer je njegova garancija ledeno hladni Jägermeister.

Kopirati
Drag cursor here to close