Zdravi proizvodi

Mostar: Narednog tjedna otvaranje sajma meda, ljekobilja i domaćih proizvoda

Gospodarstvo / Flash | 22. 09. 2015. u 14:59 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Direktorica 'Tržnice-pijace' d.o.o. Mostar, Maja Kajtaz u suradnji sa predstavnikom 'Asocijacije organskih proizvođača Kantona Sarajevo', Ajdinom Prašovićem, narednog tjedna organizira 'Sajam meda, ljekobilja i bosanskih domaćih proizvoda'.

Sajam će trajati četiri dana, od 28.9. do 01.10. 2015. godine na platou Tepe u Starom dijelu grada Mostara. Najavljeno je učešće preko 25 izlagača iz BiH. Direktorica Kajtaz poziva građane Mostara da se pridruže i probaju med, te obraduju svoje najmilije zdravim i kvalitetnim proizvodima.

"Na ovom Sajmu promoviramo medno bogatstvo i raznolikost BiH. Proizvodi ekstra kvaliteta kao što su med bagrema, kadulja, livada, kesten..., polen, propolis, proizvodi i preparati na bazi ljekovitog bilja, organske hrane. Posjetitelji će imati priliku da degustirati razne vrste meda i mednih proizvoda koje će izlagati pčelari sa dugogodišnjim iskustvom i certifikatom organskog pčelarstva.

Za ova četiri dana sajma imate priliku da se družite sa našim proizvođačima meda i da čujete koristan savjet kako ga je najbolje koristiti za svoje zdravlje. Dođite i uljepštajte sebi dan učešćem u nagradnoj igri gdje možete osvojiti paket domaćih proizvoda", kazala je Kajtaz.

Med kao poklon je također jedna lijepa ideja, čijom kupovinom možete obradovati svoje najmilije zdravim i kvalitetnim proizvodima.

Kopirati
Drag cursor here to close