30. godina

Obavijesti iz Megija

Dvije obavijesti iz Megija.
Gospodarstvo / Flash | 02. 08. 2024. u 19:59 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Želimo Vas obavijestiti da ćemo uzeti, vjerujte zasluženi, godišnji odmor od subote 3.8. do petka 16.8. kao što smo radili i ranijih godina. U tom periodu malo ćemo se odmoriti i osvježiti svoj lokal, te vas sve, naše cijenjene goste i prijatelje molimo za razumijevanje.

Već od 16.8. ponovo smo zajedno, a kako nas očekuju nova sezona i novi izazovi, trebaju nam i pojačanja za kuhinju.

Na svaku poziciju ste dobrodošli: kuhar, asistent kuhara, pizza majstor, pomoćnik u kuharskim poslovima.

Kao restoran s 30 godina tradicije nudimo stabilno radno mjesto i radne uvjete uz koje ide odgovarajuća plaća. Tu je i neprocjenjiva prilika za osobni razvoj i rast uz tim sa zaista velikim iskustvom u ugostiteljstvu.

Svi zainteresirani da nam se pridruže u našoj tridesetogodišnjoj uspješnoj priči mogu nas kontaktirati pozivom na 063 317 410 ili nam možete poslati mail na megi.resto@gmail.com.

Ljubazno molimo osobe koje nas kontaktiraju putem sms poruka da to ne čine jer smatramo da to nije način dogovaranja ozbiljne suradnje.

Zašto je MEGI poseban? Zato što mi u Megiju, svih ovih posljednjih 30 godina idemo težim putem, držimo standard i kvalitet bez kompromisa. Poslujemo profesionalno i iskreno prema svim gostima, kao i našim uposlenicima. I samo tako želimo nastaviti.

Kopirati
Drag cursor here to close