I'm lovin' it

Otvoren McDonald's restoran u Banja Luci

Gospodarstvo / Flash | 18. 10. 2012. u 10:48 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Banja Luci je danas otvoren McDonald's, prvi restoran tog poznatog brenda u RS-u.

Vrijednost ove investicije je 2,5 milijuna, a posao je dobilo oko 80 većinom mladih ljudi, podsjetio je Dragoš Pavićević, direktor kompanije "Dreamfoods" Banja Luka, nakon što je s predsjednikom Skupštine grada Banja Luka Slobodanom Gavranićem otvorio banjalučki McDonald's.

Pavićević je podsjetio da su radovi na pripremi ovog objekta završeni za rekordnih 70 dana, a adaptaciju prostora radile su domaće tvrtke. Predsjednik Skupštine grada Banja Luka Slobodan Gavranović izrazio je nadu da će biti još ovakvih restorana u najvećem gradu u RS-u.


"Banja Luka se razvija i raste i ima potrebu da i na drugim lokacijama i u drugim uvjetima razvija ovakvu vrstu usluga", rekao je on.

Banjalučki McDonald's izgrađen je i uređen po posljednjim svjetskim standardima i trendovima arhitekture i dizajna, a sve u skladu sa standardiziranim modelom McDonald's restorana u svijetu, kao i McDonald's ponudom – prirodnom na moderan način.

Restoran u Banja Luci od danas se pridružio obitelji više od 33 tisuće McDonald's restorana u 199 zemalja.

U Banja Luci jutros je točno u devet sati službeno počeo sa radom prvi McDonald's restoran u RS, a nekoliko minuta nakon otvaranja na ulici se pojavila i, kako su sebe nazvali, 'neformalna grupa građana' koji su dijelili letke protiv ovog restorana.

"Cilj nam je da upozorimo naše građane na nekvaliltetnu hranu koja se pravi u ovom restoranu", rekao je za "Dnevni avaz" jedan od članova grupe.

Ova akcija mladih Banja Luke izazvala je veliki interes građana od kojih je većina komentirala da su u pravu i da tradicionalni ćevap ne treba mijenjati za hamburger.

Članovi ove grupe kažu da im je cilj da upozore građane na sve ono što McDonald's ne želi da im kaže. U njihovom letku se navode rezultati istraživanja prema kojima proizvodi ovog restorana izazivaju depresiju, srčane bolesti, hormonalne poremećaje, gojaznost, pa čak i rak kod mladih ljudi.

Kopirati
Drag cursor here to close