prilika

Tražite posao? Država zapošljava!

Gospodarstvo / Flash | 15. 12. 2016. u 16:09 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ukoliko ste završili fakultet i nemate posao, ovo bi mogla biti prilika iz reda onih koje se ne propuštaju.

Naime, na stranicama Agencije za državnu službu Federacije BiH objavljeno je nekoliko natječaja za poslove u institucijama koji uz sjajne uvjete rade, nose i vrlo dobru zaradu. O kojim poslovima je riječ?

Federalno ministarstvo financija traži stručnog suradnika za vođenje baze podataka i izvještavanje u Sektoru za poreznu politiku i javne prihode, a otvoren je natječaj i za stručnog suradnika za izdavanje odobrenja za priređivanje igara na sreću i nagradnih igara u Sektoru za poreznu politiku i javne prihode, prenosi N1.

Za prvu poziciju, traže se kandidati s VII stupnjem stručne spreme odnosno visoko obrazovanje prvog ili drugog ili trećeg ciklusa Bolonjskog sustava studiranja, ekonomski fakultet, najmanje jedna godina radnog staža u struci, nakon stjecanja VSS i poznavanje rada na računaru
Za drugo mjesto, mogu se prijaviti kandidati za VII stupnjem stručne spreme, odnosno visoko obrazovanje prvog ili drugog ili trećeg ciklusa Bolonjskog sustava studiranja, diploma visokog obrazovanja - pravne i upravne struke, , najmanje jedna godina radnog staža u struci, nakon stjecanja VSS i poznavanje rada na računaru.

Putem Javnog natječaja, uposlenik traži i Zavod za statistiku FBiH. Traži se stručni suradnik za statistički poslovni registar i stručni suradnik za kadrovske i opće poslove. Pripadajuća neto plaća za ove poslove je 1.165 konvertibilnih maraka, a više informacija može se pronaći na stranicama ovog Zavoda.

Ministarstvo financija FBiH raspisalo je natječaj i za radno mjesto stručnog savjetnika za makroekonomska pitanja u Sektoru za proračun i javne rashode, a traži se i stručni suradnik za statistička istraživanja i analize u Sektoru za proračun i javne rashode. Plaća predviđena za prvog radno mjesto je 1.291 KM, a za drugo 1.165 maraka.

Istovremeno, informacije o raspisanim natječajima i prijemu državnih službenika navode se i na stranicama Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanske županije, Općinskog suda Visoko, Gradskoj upravi Grada Mostara, Federalnog agromediteranskom zavodu Mostar, Federalne uprave za inspekcijske poslove, općinama Hadžići, Živinice, Srebrenik i Žepče.

Kopirati
Drag cursor here to close