Nagradna igra

UniCredit Bank svoje klijente vodi na magično putovanje u Disneyland Paris

Gospodarstvo / Flash | 17. 10. 2012. u 09:50 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

UniCredit Bank u suradnji s MasterCard organizira nagradnu igru za korisnike Maestro i MasterCard kreditnih i debitnih kartica banke pod nazivom ''Osvojite magično putovanje u Disneyland Paris'' koja traje do 31.12.2012. godine.

Ovo magično iskustvo uključuje put u Disneyland Paris na tri dana, smještaj u jednom vrhunskih Disney hotela, vaučere za hranu, te ulaznice i VIP propusnice za Disneyland park i najveću proslavu s mnogo magije, svjetlosti i boja, a sve to povodom proslave 20 godina postojanja Disneyland parka u Parizu.

Oni koji ne budu nagrađeni magičnim putovanjem, uz malo sreće, mogu osvojiti jednu od 5 MasterCard poklon kartica s pologom od 200 KM.

Pravo na nagradu ostvaruje Korisnik kartice pod uvjetom da za vrijeme trajanja nagradne igre obavi najmanje tri kupnje karticom na prodajnom mjestu u Bosni i Hercegovini ili inozemstvu korištenjem kartice Banke, neovisno o iznosu transakcije.

Nakon svake treće učinjene transakcije, Korisnik kartice ostvaruje pravo na automatiziran ulazak u jedinstvenu bazu podataka na osnovu koje će se vršiti računarsko izvlačenje dobitnika.

Izvlačenje dobitnika će se održati 8.1.2013. godine, a imena dobitnika će biti objavljena u dnevnim novinama te na službenoj web stranici Banke.

Kopirati
Drag cursor here to close