24. i 25. rujna

ADFT Konferencija u Mostaru: Fokus na tehnološke Izazove i rješenja

ADFT stručna konferencija ove godine održava se u Mostaru 24. i 25. rujna 2024. godine, okupljajući stručnjake, inovatore i lidere iz različitih industrija.
Gospodarstvo / Industrija | 03. 09. 2024. u 08:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

ADFT (Autodesk Designing Future Together) stručna konferencija ove godine, pod sloganom "Innovate Next", održava se u Mostaru 24. i 25. rujna 2024. godine, okupljajući stručnjake, inovatore i lidere iz različitih industrija.

Kao najznačajniji Autodesk događaj u Bosni i Hercegovini, ADFT konferencija nudi platformu za detaljnu analizu aktualnih izazova i prilika u oblastima arhitekture, građevine, elektrotehnike, strojarstva, prometa, izgradnje, proizvodnje i medija. Iza organizacije ADFT konferencije stoji GeoINOVA, dugogodišnji lider u oblasti integriranih CAD i GIS rješenja, koja već više od 20 godina uspješno surađuje sa Autodesk-om, pružajući specijalizirana rješenja i tehničku edukaciju širom Bosne i Hercegovine.

Što možete očekivati na ADFT konferenciji u Mostaru?

Ove godine, ADFT konferencija se fokusira na ključne tehnološke inovacije i metodologije koje su kritične za budući razvoj industrija kroz strukturirani tehnički program, uključujući predavanja Autodesk predstavnika i industrijskih lidera, panel diskusije i prilike za ciljano umrežavanje. Konferencija će obraditi specifične teme sa naglaskom na primjenu digitalne transformacije, napredne AI tehnologije u inženjeringu, aditivnu proizvodnju u mašinstvu, implementaciju održivog dizajna i zelene tehnologije.

Zašto je ADFT konferencija ključna za industriju u Bosni i Hercegovini?

ADFT konferencija ima za cilj da Bosnu i Hercegovinu pozicionira kao regionalnog lidera u oblastima digitalne transformacije i održivog razvoja kroz praktične primjene najnovijih tehnologija. Donoseći najsuvremenija znanja i alate, kao što su Autodesk-ovi proizvodi AutoCAD, Revit, Fusion, i drugi, konferencija omogućava lokalnim kompanijama da unaprijede operativnu efikasnost i postignu održive poslovne rezultate, čime se povećava njihova konkurentnost na globalnom tržištu.

Uz podršku kompanije GeoINOVA, ADFT konferencija u Mostaru pruža ne samo priliku za profesionalni razvoj, već i konkretna rješenja za unapređenje poslovanja kroz primjenu naprednih tehnologija i softverskih alata.

Sudionici će imati priliku da prisustvuju tehničkim predavanjima, sudjeluju u panelima, povežu se sa liderima industrije i istraže najsuvremenije tehnologije koje će oblikovati budućnost. Iskoristite priliku da sudjelujete na događaju koji će definirati buduće smjernice za digitalnu transformaciju u regije.

Za više informacija i prijavu, posjetite web stranicu www.adft.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close