INTERA Tehnološki Park

Otvorene prijave za 27. ciklus obuke CNC programera

INTERA Tehnološki Park već godinama pruža praktična znanja i vještine na najmodernijim CNC strojevima i softverima, osiguravajući svojim polaznicima potrebnu prednost na tržištu rada.
Gospodarstvo / Industrija | 23. 09. 2024. u 12:43 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proizvodnja se ubrzano digitalizira, a CNC tehnologije su postale ključne za modernu industriju. CNC alatni strojevi, kojima se upravlja pomoću računala, transformirali su procese obrade metala, drveta i drugih materijala, što je rezultiralo rastućom potražnjom za stručnjacima poput CNC operatera i programera.

U skladu s tim trendovima, INTERA Tehnološki Park već godinama pruža praktična znanja i vještine na najmodernijim CNC strojevima i softverima, osiguravajući svojim polaznicima potrebnu prednost na tržištu rada.

INTERA TP i Haas Automation – partneri za uspjeh!

Kao član globalne HTEC mreže (Haas Technical Education Center), INTERA TP je prepoznat kao jedan od vodećih centara za edukaciju u CNC tehnologijama u Europi. Kroz naše obuke, polaznici imaju priliku steći stručnost i izgraditi karijeru u industriji koja neprestano raste.
Prilika za građane Mostara i mala i srednja poduzeća – sufinanciranje obuke
INTERA Tehnološki Park, u skladu s Lokalnim akcijskim planom zapošljavanja Grada Mostara (LAPZ) za razdoblje 2024. – 2027., raspisuje javni poziv za dodjelu vaučera za edukacije namijenjene fizičkim osobama i malim i srednjim poduzećima. Cilj ovog poziva je podrška unaprjeđenju poslovnih kapaciteta kroz specijalizirane edukacije, a temelji se na potrebama gospodarskih subjekata u Mostaru.

Prijave se podnose preko službene web stranice INTERA Tehnološkog Parka. Svi potrebni obrasci i detaljne upute za prijavu dostupni su na https://intera.ba/prijava-na-javni-poziv/

Rok za prijavu je od dana objave ovog Javnog poziva do utroška vaučera. Broj dostupnih vaučera je ograničen, a dodjela će se vršiti prema redoslijedu pristiglih prijava, uz uvjet da su ispunjeni svi navedeni kriteriji.

Mogućnosti zapošljavanja nakon obuke

Jedna od ključnih prednosti ove obuke je mogućnost lakoće zapošljavanja nakon završetka. CNC programer je jedno od najtraženijih zanimanja današnjice. Zahvaljujući sve većoj potražnji za stručnjacima u području obrade metala, polaznici obuke imaju priliku pronaći posao gotovo bilo gdje u svijetu. Neki od naših polaznika, osim u Bosni i Hercegovini, sada rade u Njemačkoj, Austriji, Irskoj i mnogim drugim zemljama, što svjedoči o uspješnosti naše obuke.

Pratite nas na društvenim mrežama

Na društvenim mrežama možete dobiti uvid u radionice, projekte, iskustva polaznika, najnovije informacije o CNC obukama i druge zanimljive sadržaje. Pod nazivom cnc.mostar nas možete pronaći na TikToku, Instagramu i Facebooku. Pridružite se našoj online zajednici i budite u tijeku sa svim zbivanjima.

Prijave

Odlučili ste započeti svoju karijeru u svijetu CNC obrade metala i želite započeti s obukom?
>> Prijavite se preko e-maila: htec@intera.ba

Još niste sigurni i imate pitanja?

>> Kontaktirajte nas preko e-maila: htec@intera.ba 

Kopirati
Drag cursor here to close