Prilika

Mostar objavio Javni poziv za subvencioniranje prve stambene nekretnine za mlade obitelji

Predmet ovog Javnog poziva je subvencioniranje prve stambene nekretnine za mlade obitelji na području Grada Mostara.
Gospodarstvo / Novac | 10. 06. 2024. u 14:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Mostar objavio je poziv za subvencioniranje prve stambene nekretnine za mlade obitelji na području Grada Mostara.

Pod stambenom nekretninom u smilu navedene Odluke podrazumijeva se izgradnja novog individualnog szambenog objekta, kupnja stana, kupnja obiteljske kuće, nadogradja ili dogradnja obiteljske kuće, a sve u svrhu trajnog rješavanja stambenog pitanja za mald eobitelji na području Mostara.

Na osnovu člana 28. Statuta Grada Mostara ("Gradski službeni glasnik Grada Mostara", broj 4/04 i "Službeni glasnik Grada Mostara", broj 8/09 i 15/10), i člana 9. stav 2. Odluke o subvencioniranju prve stambene nekretnine za mlade obitelji na području Grada Mostara ("Službeni glasnik Grada Mostara", broj 15/24), gradonačelnik Grada Mostara, objavljuje Javni poziv za subvencioniranje prve stambene nekretnine za mlade obitelji na području Grada Mostara.

Pravo na subvencioniranje prve stambene nekretnine imaju sve mlade obitelji kao i smaohrani roditelji koji kumulativno ispunjavaju 10 uvjeta. Podnositelj zahtjeva ne smije btii stariji od 38 godina, da nema u vlasništvu i suvlasništvu drugu stambenu nekretninu u Bih i inozemstvu...

Na linku možete pogledati tekst Javnog poziva i Prijavni obrasci.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close