Ured gradonačelnika

Grad Mostar: Traži se stručni suradnik za odnose s javnošću s elektrotehničkom strukom

Između ostalog traži se stručni suradnik za odnose s javnošću i uređenje web stranice Grada – Tajništvo gradonačelnika i to jedan izvršilac.
Gospodarstvo / Posao | 20. 06. 2024. u 13:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

30. svibnja 2024. godine je objavljen Javni natječaj za popunu radnih mjesta državnih službenika u Gradu Mostaru za više radnih mjesta.

Između ostalog traži se stručni suradnik za odnose s javnošću i uređenje web stranice Grada – Tajništvo gradonačelnika i to jedan izvršilac.

Osim općih uvjeta koji moraju ispunjavati kandidati, a to je da je državljanin Bosne i Hercegovine; da je stariji od 18 godina; da ima univerzitetsku diplomu ili druge obrazovne ili akademske kvalifikacije najmanje VII stupnja stručne spreme, odnosno visoko obrazovanje prvog, drugog ili trećeg ciklusa Bolonjskog sustava studiranja, da je zdravstveno sposobno za vršenje određenih poslova predviđenih za to radno mjesto; da u posljednje tri godine od dana objavljivanja upražnjenog radnog mjesta osoba nije otpuštena iz državne službe kao rezultat disciplinske mjere na bilo kojoj razini vlasti u Bosni i Hercegovini; da nije obuhvaćeno odredbom člana IX.1. Ustava Bosne i Hercegovine - traže se i posebni uvjeti.

Od posebnih uvjeta za ovu poziciju traži se da kandidati imaju VSS - VII stupanj stručne spreme, odnosno visoko obrazovanje prvog (najmanje 180 ECTS bodova), drugog ili trećeg ciklusa bolonjskog sustava studiranja – diploma visokog obrazovanja iz oblasti odnosa s javnošću, elektrotehničke i računarske struke, najmanje jedna godina radnog staža u struci nakon stjecanja VSS i poznavanje rada na računaru.

U opisu poslova pak stoji sljedeće:

Prikuplja i obrađuje informacije i fotografije s ciljem informisanja javnosti o radu Gradske uprave, uređuje, dnevno ažurira, unaprjeđuje i razvija web stranicu Grada, ostvaruje suradnju sa odjelima odnosno službama Gradske uprave, koordinira rad sa stručnom službom Gradskog vijeća i stručnim savjetnikom za odnose s javnošću, obavlja i druge poslove po nalogu gradonačelnika i glavnog savjetnika Grada.

Dakle, može elektrotehnička struka ili pak informatička za odnose s javnošu. Tako to radi Grad Mostar kada je zapošljavanje u pitanju.

I jedna mala napomena, natječaj ističe danas 20.6.2024. Još se stignete prijaviti ukoliko imate neku od pomenutih ''stručnosti''.

Detalje natječaja pogledajte na LINKU.

Kopirati
Drag cursor here to close