Marketing&Business Meetup

Ne propustite marketinški i biznis događaj godine u Hercegovini - 12. rujna u Čapljini!

Radi se o 2. Marketing&Business meetupu, koji se smatra jednim od najvažnijih poslovnih događaja u Hercegovini!
Gospodarstvo / Posao | 11. 09. 2024. u 00:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čapljina će u četvrtak, 12. rujna, ugostiti najveći Marketing&Business događaj godine u Hercegovini.

Radi se o 2. Marketing&Business meetupu, koji se smatra jednim od najvažnijih poslovnih događaja u Hercegovini!

Događaj će se održati u hotelu ''President'', a početak je zakazan za 19:30 sati, a prije samog početka događaja bit će upriličena promocija novog Dacia Dustera te probne vožnje ovog vozila.

Ilija Brajković iz ''Kontre'' kao keynote speaker

Keynote speaker ove godine bit će Ilija Brajković iz agencije ''Kontra'', koji će kroz zanimljiv case study predstaviti uspješnu kampanju koju je njegova agencija realizirala za Turističku zajednicu Grada Dubrovnika.

Brajković će podijeliti uvide i strategije koje su korištene tijekom promocije na Europskom prvenstvu u nogometu i Olimpijskim igrama, pružajući prisutnima dragocjene informacije o učinkovitom marketingu na globalnoj razini.

Panelisti Marko Đuzel (Zračna luka Mostar) i Davorin Vidačković (Guma M)

Nakon predavanja slijedi panel diskusija u kojoj će uz Brajkovića sudjelovati Marko Đuzel, ravnatelj Zračne luke Mostar, i Davorin Vidačković, izvršni direktor Gume M i počasni konzul Rumunjske u BiH.

Đuzel će predstaviti uspjehe Zračne luke Mostar koja bilježi značajan rast u broju avio linija i putnika, dok će Vidačković govoriti o trenutnim marketinškim trendovima u automobilskoj industriji.

Svi prisutni imat će priliku uživati u poklonima, a nakon formalnog dijela događaja, na after partyju će biti omogućeno druženje uz ukusna jela, slastice, vino i druge napitke, zahvaljujući sponzorima.

Besplatno sudjelovanje uz druženje i poklone

Događaj je besplatan i otvoren za sve zainteresirane, a posjetitelji će imati priliku umrežiti se s liderima u industriji i proširiti svoje poslovne kontakte.


Ne propustite priliku sudjelovati u ovom izuzetnom događaju i saznati najnovije informacije iz svijeta marketinga i biznisa!

Više detalja možete doznati na Facebook i Instagram stranici Marketing&Business Meetup Čapljina, kao i na web stranici www.mb-meetup.com.

Sponzori koji su omogućili da događaj bude besplatan za sve sudionike su Hotel ''President'' Čapljina, INTERA tehnološki park, HT Eronet, Turistička zajednica HNŽ, Mlini d.o.o., Vino ''Matić'' Trebižat-Čapljina, Voda Leda, Ljekarne ''Radovanović'', Crem caffe ''Sušac'', Guma M i Marketing agencija ''Rubik'' Čapljina.

Kopirati
Drag cursor here to close