NSoft i Rolla

Pogledajte predavanje Mostarca Igora Krezića - najbolje ocijenjeno na .debugu

Uživajte u polusatnoj priči simpatičnog i ambicioznog genijalca iz Mostara, na koju nitko ne može ostati ravnodušan…
Gospodarstvo / Posao | 14. 06. 2024. u 14:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski poduzetnik Igor Krezić poznat je kao suosnivač NSofta, globalno najuspješnije IT kompanije iz Bosne i Hercegovine te nakon toga i kao CEO Rolle, jednog od najperspektivnijih startupa u našoj regiji trenutačno.

Izvan IT krugova, široj je javnosti poznat i kao "direktor koji je pred zaposlenicima skočio kroz prozor", a svoju životnu i poslovnu priču prvi je put u javnosti podijelio ekskluzivno na .debugu 2024, kao jedan od keynote govornika, javlja Bug.

"Treba imati i sreće"

Godine promašaja, uspjeha, prepreka – ali ne i odustajanja, ne bi stvorile priču o jednom od najvećih poslovnih uspjeha IT industrije u BiH svih vremena da u receptu tog uspjeha nije bilo i nekoliko žlica sreće.

Kako izazvati, ali i iskoristiti one trenutke kada, naprosto, imate ludu sreću, u "oversharing maratonu" na .debugu 2024 otkrio je poslovni, ali i stvarni maratonac, zaljubljenik i u Bug i u .debug, u svojem prvom javnom nastupu na pozornici u životu.

Predavanje naslovljeno "Treba imati i sreće" zaradilo je nekoliko puta pljesak na otvorenoj sceni, izmamilo i poneku suzu na oko te daleko više osmijeha na lica, a u anketi dobilo je i najviše ocjene publike, između 100 točaka programa.

Stoga, uživajte u polusatnoj priči simpatičnog i ambicioznog genijalca iz Mostara, na koju nitko ne može ostati ravnodušan…

 

Kopirati
Drag cursor here to close