Ministarstvo obrane BiH

I vojska šalje u Njemačku

Natječaj je objavljen za dva kadeta, i to: Oficir za brdsku pješadiju - 1 kadet i Oficir za artiljerijske jedinice - 1 kadet.
Gospodarstvo / Posao | 04. 06. 2024. u 10:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministarstvo obrane BiH objavilo je u utorak, 4. lipnja 2024. godine, Javni natječaj za školovanje kadeta na Vojnoj akademiji Oružanih snaga Savezne Republike Njemačke, za školsku 2025/2026. godinu i ostaje otvoren 15 dana od dana objavljivanja.

Natječaj je objavljen za dva kadeta, i to: Oficir za brdsku pješadiju - 1 kadet i Oficir za artiljerijske jedinice - 1 kadet. Pored općih uvjeta kandidati moraju ispunjavati i posebne uvjete, a to ja da imaju završenu srednju škola IV stupanj ili da trenutno pohađaju IV razred srednje škole te da su postigli ukupan uspjeh tijekom školovanja najmanje – dobar. Kandidati prijavljeni na Javni natječaj proći će test fizičke spremnosti, psiho test, test općeg znanja, test poznavanja engleskog jezika i intervju.

O svim uvjetima natječaja kandidati mogu pročitati na linku: http://www.mod.gov.ba/afoto2016/040624konkursB.pdf i potrebnu dokumentaciju za prijavu preuzeti na linku: http://www.mod.gov.ba/aktuelnosti/oglasi/?id=107455.

Video: Meho Muratović

Ukoliko kandidati imaju određene nejasnoće, upit mogu poslati na službenu e-mail adresu: kadet@mod.gov.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close