Let od sat vremena

Uspostavljena izravna avionska linija Sarajevo - Skoplje

Putnici će letjeti iz Skoplja za Sarajevo svakog ponedjeljka, srijede i petka.
Gospodarstvo / Posao | 03. 10. 2023. u 11:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

TAV Airports je na Međunarodnom Aerodromu u Skoplju organiziralo proslavu za prve putnike nove linije Skoplje-Sarajevo, koju je uspostavila AEGEAN Airlines, grčka vodeća aviokompanija i članica Star Alliance.

Uz prvi let sa Međunarodnog Aerodroma u Skoplju, AEGEAN je uspostavio liniju između dva glavna grada u letjelici ATR72-600, s tri leta tjedno.

Putnici će letjeti iz Skoplja za Sarajevo svakog ponedjeljka, srijede i petka.

Ljubazno osoblje Međunarodnog aerodroma u Sarajevu je toplo dočekalo sve putnike koji su doletjeli iz Skoplja uz simbolične poklone u znak dobrodošlice u glavni grad Bosne i Hercegovine.

"Drago nam je što AEGEAN povećava svoje prisustvo na našem tržištu, uz novu destinaciju iz Skoplja pored Atene, odnosno, Sarajevo. AEGEAN će letjeti tri puta tjedno iz Skoplja za Sarajevo i zahvaljujući dobroj povezanosti sa postojećom linijom Atena-Skoplje osigurati glatko iskustvo putovanja na područje Balkana.

Vjerujemo da će ova nova linija ispuniti potrebe putnika da brzo i udobno stignu u Sarajevo iz Skoplja za nešto više od sat vremena, umjesto da koriste kopneni prijevoz koji traje satima i obuhvaća iscrpljujuće putovanje između dva glavna grada.

Sada putnici iz Sarajeva mogu letom AEGEAN doputovati do Skoplja za oko sat vremena, posjetiti poznate znamenitosti i kulturno naslijeđe tijekom kratkih posjeta gradu ili produženih rekreacijskih putovanja u našu zemlju", izjavio je Nejat Kurt, generalni direktor TAV Macedonia.

Kopirati
Drag cursor here to close