Personalizirana online kupovina

Dizajnirajte svoj stol – nova usluga Modre Stijene

U današnjem ubrzanom životnom ritmu, online kupovina namještaja postaje ključna, omogućujući kupcima da jednostavno, iz udobnosti doma, pronađu i prilagode željeni namještaj
Gospodarstvo / Promo | 25. 05. 2024. u 08:00 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Moderan i užurban način života ne ostavlja previše vremena za obilazak trgovina u potrazi za željenim komadom namještaja. Internet kupovina je postala naša svakodnevica, stoga su i u Modroj Stijeni, prateći svjetske trendove, odlučili pokrenuti novu uslugu uz koju će kupci sačuvati svoje dragocjeno vrijeme.

Modra Stijena već dugi niz godina svojim kupcima, između ostalog, nudi mogućnost izrade blagovaonskih i klub stolova po narudžbi, a ova usluga je novitet na tržištu.

Pojedinac sada može jednostavno pristupom na web stranicu sa svoga mobitela ili računala konfigurirati željeni stol, i pri tome vidjeti kako će izgledati gotov proizvod, uz mogućnost odabira boje, materijala, dimenzije i drugih opcija. Za početak, u ponudi su blagovaonski i klub stolovi izrađeni od metalnog postolja i keramičke ploče velikih formata.

Foto: PR / Dizajnirajte svoj stol

Sada svoj željeni stol možete dizajnirati doslovno iz udobnosti vlastitog naslonjača, uz dostavu na kućnu adresu. Kupovina je sigurna, a u samo nekoliko klikova narudžba je odrađena.

Modra Stijena kontinuirano ulaže u poslovne procese i nove tehnologije, a ovo je jedan važan iskorak u digitalizaciji tvrtke.

Za sve dodatne informacije, vrijedni tim Modre Stijene Vam stoji na raspolaganju.

Kopirati
Drag cursor here to close