Restoran Radobolja

Dragan Marinković Maca donosi najbolji sarajevski dernek u Mostar

Kažu da smijeh pruža istu količinu zadovoljstva koliko i 2000 čokoladica ili 25000 dolara. Zato, ne čekajte puno, već danas osigurajte svoj stol
Gospodarstvo / Promo | 17. 07. 2024. u 10:00 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Večer ispunjena gromoglasnim smijehom, odličnim druženjem i vrhunskom hranom očekuje sve one koji odluče petak, 2.8.2024. godine provesti u restoranu Radobolja u Mostaru. Točno u 20 sati započet će najbolji sarajevski dernek u Mostaru za koji će se pobrinuti neponovljivi Dragan Marinković Maca.

On će sa svojim bendom izvesti hit cabaret show Dva i po muškarca koji će u prekrasan ambijent restorana Radobolja donijeti mix ex-yu pop-rock hitova, sevdalinki i pjesama koje gledatelji, uz stari dobri sarajevski humor, svrstavaju u nezaboravne noći prožete beskonačnom količinom smijeha.

Uz ovaj glazbeno-scenski spektakl, publiku očekuje i večera i piće dobrodošlice, sve uključeno u cijenu ulaznice. 

Kažu da smijeh pruža istu količinu zadovoljstva koliko i 2000 čokoladica ili 25000 dolara. Zato, ne čekajte puno, već danas osigurajte svoj stol rezervacijom na +38736831741 ili na društvenim mrežama restorana Radobolja gdje vas očekuju i sve informacije o kupovini i preuzimanju ulaznica. 

Kopirati
Drag cursor here to close