Database Inženjer/Podatkovni inženjer

Evona zapošljava! Postani dio uspješnog kolektiva!

Mostarska IT kompanija, najavljuje širenje svog tima za dvije pozicije Database inženjera/Podatkovni inženjer.
Gospodarstvo / Promo | 20. 08. 2024. u 16:05 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ponosni jer smo dio uspješne priče o IT industriji u našem gradu, svjesni smo da održavati visok standard software rješenja koja nudimo kao i radnih uvjeta za zaposlenike znači i konstantni napredak, inovaciju i rast. Novi planovi i projekti, izazovi novih tržišta i klijenata zahtijevaju širenje tima, stoga smo u potrazi za stručnjacima iz polja upravljanja bazama podataka.

Zdrava i sigurna podatkovna baza okosnica je svake tvrtke u ovoj branši, a ključnu ulogu imaju upravo zaposlenici koji se brinu za njeno održavanje osiguravajući maksimalnu učinkovitost i sigurnost.

Mi već imamo razvijen i uigran tim kojemu želimo dodati dva Database inženjera koji će imati priliku doprinijeti svojim znanjem i vještinama, te nastaviti širiti vlastite potencijale u izazovnoj i progresivnoj radnoj okolini, te se zajednički razvijati u korak s tehnološkim dostignućima – kazali su iz Evone.

Tko se može prijaviti?

Kandidati koje tražimo trebaju biti proaktivni i ambiciozni pojedinci, spremni na suradnju i konstantni razvoj i učenje. Važna su nam konkretna znanja, vještine i sposobnosti, ali prvenstveno motivacija i sposobnost razumijevanja zadataka i apstraktnih koncepata te volja koju pokažete bez obzira na diplomu ili iskustvo. Formalno obrazovanje i prethodni rad u branši je svakako veliki plus, no nije presudan faktor.

Ako razmišljaš o prijavi, onda je to znak da nam se javiš!

Kako se prijaviti?

Pošalji nam svoj životopis putem forme na EVONA CAREERS PAGE, gdje možeš pročitati sve detalje natječaja ili nam se javi na posao@mostar.evona.sk.

Čekamo te!

Kopirati
Drag cursor here to close