Sada je pravo vrijeme za termo fasadu

JUB ti poklanja, uz dugotrajnu garanciju, GRATIS fasadnu mrežicu pri odabiru kompletnog JUBIZOL fasadnog sistema

Gospodarstvo / Promo | 23. 08. 2024. u 07:45 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

JUBIZOL je termoizolacioni fasadni sistem koji nudi rješenja za djelotvornu toplotnu izolaciju građevinskih objekata, štiti fasadne površine od atmosferskih utjecaja i ispunjava zahtjeve po pitanju estetskog izgleda objekta.

Foto: PR / JUBIZOL fasadni sistemi

Garancija i do 25 godina na funkcionalnost ugrađenog sistema

Metodama ubrzanog starenja i termičkih šokova u mikroklimatskim komorama dokazali smo znatno duže vrijeme postojanosti JUBIZOL fasadnih sistema i njihov duži rok trajanja čak i pri najzahtjevnijim uvjetima upotrebe.

Uštedite troškove energije i do 40 %

Gubitak energije preko površine fasade može da ide od 30-50%. Tako npr. neizolirana kuća iz 1970. godine troši energije i novca isto koliko i automobil koji troši 20L / 100 km.

Trajno zaštitite Vaš objekt!

Kada inicijalno uložite u ugradnju JUBIZOL termoizolacionog sistema, ovaj sistem vam dugotrajno omogućava zaštitu i efikasnost, ne zahtijevajući dodatne troškove napajanja, servisiranja i sl., za razliku od sistema za klimatizaciju.

JUBIZOL termoizolacioni sistemi garantiraju idealnu i efikasnu toplotnu izolativnost i samim tim osiguravaju zdrave i prijatne uslove stanovanja.

Povećajte vrijednost svog objekta

Ugradnju JUBIZOL termoizolacionog sistema treba promatrati i kao investiciju do kvalitetnijih i vrjednijih kvadrata. Ako je Vaš objekt (stan, kuća, poslovni objekat i sl.) kvalitetno termički izoliran, on sigurno ima i veću tržišnu vrijednost.

Osigurajte zdrav i komforan radni i životni prostor

Komforan životni i radni prostor u enterijeru, podrazumijeva temperaturu u rasponu između 19 i 22°C i vlažnost vazduha između 40 i 60%. Za postizanje ovih idealnih boravišnih uvjeta u prostoriji, potrebni su idealno termoizolirani zidovi, jer nedovoljna toplotna izolacija objekta dopušta povećanu razmjenu toplote i tako suštinski utiče na kvalitetu stanovanja.

Osvježite estetski izgled vašeg objekta

Termoizolacioni sistemi JUBIZOL osiguravaju vrhunska rješenja po pitanju estetskog izgleda objekta. Završni premazi (malteri i fasadna boja) obezbjeđuju da fasada izgleda kao zaribana ili kao zaglađena struktura, kao i različitu hrapavost. JUBIZOL sistemi, također, nude veliki izbor nijansi boja i njihovu maksimalnu postojanost.

U JUB Design Studiju izrađuju se studije za JUBIZOL sisteme - kreativna rješenja estetskog izgleda objekta. Termoizolacioni sistemi JUBIZOL garantiraju vrhunski estetski izgled i kolorit i ekološku prihvatljivost i usklađenost sa životnom sredinom.

Foto: PR / JUBIZOL fasadni sistemi

AKCIJA je u tijeku...

Pri kupovini kompletnog fasadnog termoizolacijskog sistema JUBIZOL, uz dugotrajnu garanciju, poklanjamo ti JUB fasadnu mrežicu.

Akcija traje od 19.8. do 30. 9. 2024. godine.

Foto: PR / JUBIZOL fasadni sistemi

Koji su fasadni sistemi JUBIZOL?

Foto: PR / JUBIZOL fasadni sistemi
Kopirati
Drag cursor here to close