Nova akademska godina

LOGOS CENTAR u Mostaru: Prepoznatljiv izbor za studente

„Logos centar“ se pozicionirao kao najbolja visoka škola u regiji i postao prepoznatljiv kao ustanova koja nudi vrhunsko obrazovanje, osposobljavajući studente za uspješnu buduću karijeru.
Gospodarstvo / Promo | 30. 09. 2024. u 11:41 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Visoka škola „Logos centar“ u Mostaru bilježi porast interesa za upis u novu akademsku godinu. Ovaj uspjeh rezultat je visoke kvalitete obrazovanja, konkurentnih studijskih programa prilagođenih potrebama tržišta rada, te akreditacije državne Agencije za razvoj visokog obrazovanja i osiguranje kvalitete Bosne i Hercegovine kao potvrde izvrsnosti i kvalitete.

Na „Logos centru“ ističu kako je porast interesa studenata povezan s vrhunskim nastavnim kadrom, koji uključuje stručnjake iz prakse te primjenu inovativnih metoda u podučavanju. Oni se kontinuirano usavršavaju i prate nove trendove u visokom obrazovanju, čime osiguravaju kvalitetu nastavnog procesa.

Međunarodna putovanja i razmjene s partnerskim institucijama doprinijele su tome da "Logos centar" postane prepoznatljiv ne samo u Bosni i Hercegovini, već i izvan njenih granica, kao institucija koja nudi studentima znatno više od drugih visokoškolskih ustanova.

Veliko zadovoljstvo izaziva prijem nove generacije studenata, što potvrđuje da su naši studenti s oduševljenjem preporučivali „Logos centar“ budućim kolegama. Programi koji se izvode na Logos centru su studij Poslovne ekonomije, Informacijskih tehnologija, Kriminalistike, Dizajna, Energetike, Prometa te Zaštite na radu i zaštite od požara.

"Logos centar" prati globalne obrazovne trendove, ažurira kurikulume i studentima pruža priliku za sudjelovanje na radionicama, konferencijama i međunarodnim programima poput Erasmus+.

Studijski programi „Logos centra“ obuhvaćaju trogodišnje i četverogodišnje studije, a sve veći broj studenata odlučuje se za nastavak obrazovanja na drugom ciklusu u inozemstvu ili odmah po završetku studija pronalaze zaposlenje u svojoj struci, primjenjujući ono što su naučili.

Sveobuhvatne aktivnosti „Logos centra“ značajno doprinose rastu interesa studenata za studij, čime se dodatno jača reputacija ove institucije kako u zemlji, tako i u inozemstvu. Studenti su prepoznali inovativan pristup obrazovanju i fokus na kvalitetu, što se jasno odražava u pozitivnim rezultatima upisa.

„Logos centar“ se pozicionirao kao najbolja visoka škola u regiji i postao prepoznatljiv kao ustanova koja nudi vrhunsko obrazovanje, osposobljavajući studente za uspješnu buduću karijeru.

Postani student!

Visoka škola „Logos centar“ u Mostaru
info@logos-centar.com

+387 36 445 800
www.logos-centar.com

Kopirati
Drag cursor here to close