BLINDERS

Misteriozne omotnice u regiji: Najava za otvaranje BLINDERS Concept kluba u Mostaru

Od 11. listopada Mostarci će imati priliku osjetiti nezaboravno iskustvo klubskog sadržaja s plesačicama, plesne izvedbe s vatrom, posebne svirke s tematskim sadržajima i evente koji svaki nose svoju priču i doživljaj.
Gospodarstvo / Promo | 01. 10. 2024. u 21:40 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedavnoj neobičnoj priči koja je zaokupila pažnju regije, misteriozne omotnice su se pojavile u raznim gradovima, izazivajući znatiželju i spekulacije. Ove omotnice, unutar kojih su se nalazile elegantne skice lika skrivenog iza šešira, dovele su do pitanja o njihovom stvarnom značenju. Mnogi su se pitali je li to najava dolaska novog brenda, umjetničkog događaja ili možda marketinške kampanje s nepredvidivim ciljevima.

Kako se misterij rasplamsavao, na društvenim mrežama su se pojavili novi video sadržaji koji su prikazali ljude koji otvaraju omotnice i otkrivaju njihove tajne, a tek rijetki su uočavali povezanost između omotnica i novog noćnog kluba koji se sprema otvoriti svoja vrata u Mostaru.

Odavno se zna da su klubovi postali glavna oaza zabave vikendom, a Mostar od idućeg tjedna postaje bogatiji za jedan jedinstven koncept kluba.

U grad nam stiže BLINDERS – Concept klub koji svojim posjetiteljima nudi raznovrstan program i ponudu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MR. BLIND (@mr.bliind)

Od 11. listopada, u sklopu SPC Rondo u ulici Kralja Petra Krešimira IV, Mostarci će imati priliku osjetiti nezaboravno iskustvo klubskog sadržaja s plesačicama, plesne izvedbe s vatrom, posebne svirke s tematskim sadržajima i evente koji svaki nose svoju priču i doživljaj.

Mr. Blind, osnivač i kreator ovog kluba, sretan je što može doprinijeti da i Hercegovina na mapi ima jedinstven klub koji spaja luksuz i eleganciju po uzoru na svjetske gradove.

Klub BLINDERS svoja vrata otvara po prvi put 11. listopada, a vi imate priliku po prvi put u Mostaru doživjeti ovakav tip kluba. Rezervacije i sve informacije vezane uz klub možete pronaći na njihovom Instagramu i službenim kanalima društvenih mreža.

Kao što kaže slogan kluba, “Show is going on and on.” 

Kopirati
Drag cursor here to close