Neobična pojava

Stanovnici Mostara dobivaju misteriozne omotnice

Zasad, nije poznato tko stoji iza distribucije ovih omotnica.
Lifestyle / Flash | 17. 09. 2024. u 17:05 Sponzorirani sadržaj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednjih nekoliko dana, u Mostaru je došlo do neobične pojave koja je izazvala veliko zanimanje među njegovim stanovnicima.

Gradom na Neretvi počele su se pojavljivati misteriozne omotnice koje su zagonetno intrigirale građane. Interesantno, omotnice su se pojavile na različitim lokacijama - od kafića do parkova - i sve više ljudi ih pronalazi. Svaka omotnica je identična i nema nikakvih natpisa ili oznaka koje bi otkrile njihov izvor. 

Ova neobična pojava je odmah izazvala brojne spekulacije među građanima, a društvene mreže su preplavljene teorijama i pitanjima.

Na društvenim mrežama se pojavio i misterizni profil koji je podjelio video u kojem su prikazane lokacije gdje su pronađene omotnice, što je dodatno uzburkalo javnost i potaknulo još više pitanja o ovoj neobičnoj pojavi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @must.go.on104

Čitatelj piše kako je omotnicu pronašao u kvartovskom kafiću. "Sišao sam na popodnevnu kavicu, u kvartovski kafić kao i svako drugo popodne. Ispod pepeljare se stvorilo pismo. Otvorio sam, neki šešir se nalazio na ceduljici. Čudno..."

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @must.go.on104

Drugi čitatelj navodi kako je izašao s djecom u park i pronašao omotnicu:  "Malci su se igrali kao i inače , sageo sam se po loptu. Niotkuda se pojavilo pismo , otvorio sam na papiru nije pisalo ništa. Bila je naljepnica na kojoj piše "Invitation"

Zasad, nije poznato tko stoji iza distribucije ovih omotnica niti koja je njihova svrha, ali očekujemo da će se uskoro pojaviti objašnjenje ove intrigantne situacije.

Kopirati
Drag cursor here to close