Niz posebnih akcijskih ponuda

Najbolje cool Toyotine ponude u Auto Nuiću Mostar

Gospodarstvo / Promo | 18. 07. 2024. u 07:55 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Toyotin partner, Auto Nuić Mostar, ima niz posebnih akcijskih ponuda za hibridne modele C-HR i Corolla Cross, najprodavanije vozilo na planeti, Corollu Sedan u benzinskoj izvedbi, ali i modele lakog teretnog programa Proace City i ProAce City Verso.

Sve informacije, testne vožnje i savjete našeg tima možete dobiti na adresi Bišće Polje bb, telefon 036/333-505 ili mail autonuic@autonuic.ba

Osim omjera uloženo - dobiveno, svako Toyotino vozilo ima i dodatni argument prilikom kupovine, a to je do 10 godina garancije uz Toyota Relax program. Bezbrižnost posjedovanja Toyota automobila, dakle, podrazumijeva do 10 godina garancije na vozilo ili do čak 200.000 kilometara, uz uključenu podršku i pomoć na cesti Eurocare.

To je samo dio razloga zbog koji su Toyotina vozila najprodavanija privatnim kupcima na našem tržištu.
Od posebnih ponuda u Auto Nuiću izdvaja, moćni model C-HR s bogatim paketima opreme i dodatnim pogodnostima. Model “Compact – High Rider” će vas oduševiti izgledom i voznim karakteristikama, koje možete provjeriti u testnoj vožnji.

Foto: PR / Toyotine ponude u Auto Nuiću Mostar

O najprodavanijem automobilu svih vremena, Corolli, u verziji sedan s prostranim prtljažnikom, ne treba ni trošiti riječi, dođite u naš salon i uvjerite se u prostranost, opremljenost, sigurnost i sjajnu cijenu ovog vozila, koju je moguće kupiti i s provjerenim, štedljivim i ekološkim, hibridnim pogonom.

No, Corolla u izvedbi Cross, te novim povoljnijim cijenama, malo koga može ostaviti ravnodušnim jer je posrijedi moderan porodični SUV s vrhunskom sigurnošću, kvalitetom izrade i vrhunskom praktičnošću.

Posebna novina su vrhunske cijene i brza isporuka lakih dostavnih vozila s odbitnim PDV-om za firme. Tako je veliki radnik, ProAce City odmah dostupan po cijeni već od 38.500 KM, a N1 inačica ProAce City Verso modela već od 39.990 KM.

Sve informacije o ovim ponudama ali i svim modelima, dodatnoj opremi i osiguranju možete naći na www.toyota.ba ili direktno u kompaniji Auto Nuić.

Kopirati
Drag cursor here to close