Unapređenje usluga

Poliklinika Vitalis postala prvi zrakoplovno - medicinski centar u Hercegovini

Gospodarstvo / Promo | 23. 07. 2024. u 08:08 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poliklinika Vitalis iz Mostara nastavlja unaprjeđivati i uvoditi nove usluge iz domene medicine rada. Ova ustanova je odobrenjem Direkcije za civilno zrakoplovstvo Bosne i Hercegovine postala prvi zrakoplovno medicinski centar u regiji.

Ovo znači da Poliklinika Vitalis ispunjava uvjete za provođenje postupaka i izdavanja liječničkih uvjerenja klase 1, 2, 3, LAPL, CC i NAT (početni, produženje i obnova liječničkog uvjerenja), a zbog čega su ljudi iz Hercegovine do sada morali ići u udaljene centre u regiji.

Zrakoplovno-medicinski centri (Aero-medical centers - AeMCs) su organizacije certificirane za obavljanje svih liječničkih pregleda zrakoplovnog osoblja, uključujući inicijalne (prvi puta) liječničke preglede za kategoriju 1 zdravstvene sposobnosti (prometni i profesionalni piloti aviona i helikoptera) i kategoriju 3 zdravstvene sposobnosti (kontrolori zračnog prometa) u svrhu procjene zrakoplovno-zdravstvene sposobnosti i izdavanja certifikata o zdravstvenoj sposobnosti. Ovo znači da liječnička uvjerenja Poliklinike Vitalis vrijede na području čitave Europske unije i zemalja regije.

Osnivanje ovog centra pod vodstvom vrhunskih liječnika Poliklinike Vitalis je veliki korak i pogodnost, pogotovo za institucije kojima je prijeko potrebna ova usluga, kao što su: Zračna luka Mostar i Agencija za pružanje usluga u zračnoj plovidbi Bosne i Hercegovine, ali i svih drugih pojedinaca koji se bave zrakoplovstvom i srodnim djelatnostima.

Za više informacija kontaktirajte Polikliniku Vitalis na:
+387 36 310 210
+387 63 222 739
www.poliklinikavitalis.com

Poliklinika Vitalis, Vukovarska bb, Mostar

Medicina dostupna svima

Kopirati
Drag cursor here to close