Omiljene trgovine

Prvi dan jeseni nove kolekcije u Mepas Mallu

Ne propustite priliku istražiti nove kolekcije i posjetite novootvorene radnje u Mepas Mallu.
Gospodarstvo / Promo | 23. 09. 2024. u 14:16 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas je prvi dan jeseni, a s njim dolazi savršeno vrijeme za jesenski shopping! Dok ljetne vrućine polako nestaju, omiljene trgovine u Mepas Mallu predstavljaju raskošne nove kolekcije koje će obogatiti vaše ormare.

Jesenske kolekcije donose tople zemljane tonove, bogate teksture i slojevite kombinacije koje će vas oduševiti. Pripremite se za trendove koji uključuju elegantne pletiva, klasične blejzere i stylish čizme koje će postati neizostavan dio vaše garderobe. Modni dodaci poput marama i torbica, niche parfemi, upotpunit će svaki outfit i dodati mu poseban šarm.

Uživanje u jesenskom ugođaju ne završava s odabirom jesenskih kombinacija. Ove jeseni preuredite svoj dom u ugodnu i toplu oazu. Potražite kućanske aparate, tople deke i stylish home decor dodatke koji će vaš dom učiniti ugodnijim za hladnije dane. Uživajte u mirisu omiljenog toplog napitka uz dobru knjigu, dok se pripremate za zimu.

Od 20.09. do 20.10.2024. obavite kupovinu u Mepas Mallu u minimalnom iznosu od 20 KM i osvojite vrhunske Philips uređaje: Philips Espresso LatteGo aparat do 20 i LatteGo aparat do 6 različitih napitaka, Philips Airfryer Connected XXL, Flip & Juice blender uz koje ćete ovu jesen pamtiti po najljepšim druženjima. Broj računa učitajte u aplikaciju

Ne propustite priliku istražiti nove kolekcije i posjetite novootvorene radnje u omiljenom centru: Tommy Hilfiger, Antony Morato, Inoma, Dexy Co Kids.

Jesen je tu, a s njom i raskošna čarolija koju donosi!
Vidimo se u Mepas Mallu!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close