Gužve na plaži

Plaže u Tučepima i dalje pune, ljeto ne pokazuje znakove opadanja

Prema najnovijim podacima, Tučepi su među najposjećenijim mjestima na Makarskoj rivijeri, a turisti dolaze iz svih dijelova Europe, s posebnim naglaskom na turiste iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.
Gospodarstvo / Turizam | 24. 08. 2024. u 16:26 L.Č. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tučepi, jedna od najpoznatijih turističkih destinacija na Makarskoj rivijeri, ove sezone bilježi iznimno visoku posjećenost. Plaže su prepune turista koji uživaju u suncu, moru i turističkoj ponudi ovog slikovitog dalmatinskog mjesta.

Foto: Bljesak.info / Tučepi

Prema podacima Hrvatske turističke zajednice (HTZ), od početka 2024. godine do sada, zabilježeno je preko 20 milijuna dolazaka turista i više od 108 milijuna noćenja. Splitsko-dalmatinska županija, u kojoj se nalaze Tučepi, bila je među najpopularnijim destinacijama, s više od 20 milijuna noćenja, što je rast od 3% u odnosu na prošlu godinu.

Foto: Bljesak.info / Tučepi

Iako ljeto polako ide kraju, plaže su i dalje prepune turista, što pokazuje da interes za Tučepi ne jenjava. Na plaži se jedva može naći slobodno mjesto za ručnik.

Prema najnovijim podacima, Tučepi su među najposjećenijim mjestima na Makarskoj rivijeri, a turisti dolaze iz svih dijelova Europe, s posebnim naglaskom na turiste iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Njemačke i Austrije.

Foto: Bljesak.info / Tučepi
Kopirati
Drag cursor here to close