Najuzbudljivije nogometne tekme

Mepas Mall & HT Eronet predstavljaju EURO 2024

Utorak 11. 6. 2024. na platou Mepas Malla od 19:oo sati
Gospodarstvo / Tvrtke | 06. 06. 2024. u 10:37 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

EUROFORIJA europskog nogometnog prvenstva zahvatila je Mepas Mall! Okupite pobjednički tim i uživajte u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu!

Mepas Mall i HT Eronet predstavljaju EURO 2024, savršenu uvertiru za najuzbudljivije nogometne tekme! Pridružite nam se u utorak 11. 6. 2024. od 19:00 sati na platou Mepas Malla, pokažite svoje nogometne vještine i uživajte u fenomenalnim iznenađenjima i nagradama! Svi ste dobrodošli, nije potrebno prijavljivanje.

Uz uzbudljivo nogometno natjecanje, izvođenje slobodnih udaraca, malonogometne partije i tehniciranje, uživajte u druženju s nogometašima i osvojite Fussballliebe, službenu adidas loptu Europskog nogometnog prvenstva 2024. Naziv i dizajn lopte simboliziraju ljubav prema nogometu i energiju koju nosi nogometna igra.

Za još više uživanja pobrinut će se voda Leda, Koestlin i Kandit.

Nakon nogometnog natjecanja, osvježenje pronađite u Mepas Mallu. Još stignete sudjelovati u nagradnom natječaju Mepas Mall „Cool je biti u trendu!“. Uz malo sreće osvojite Piaggo Beverly, Segway e-romobil, PlayStation 5, 65“Hisense TV.

Za ljubitelje nogometa i shoppinga Mepas Mall je pripremio fair play za oboje! Kombinacija kupovine i nogometne groznice učinit će i ovog utorka Mepas Mall nezaobilaznim mjestom za najbolji provod.
Ne propustite EURO 2024 od 19:00 sati i izvrsno se zabavite. Ponesite dobro raspoloženje i ljubav prema nogometu!

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close