Sretan rođendan!

Infrastrukturna saga Mostara: Deset godina borbe s jednom rupom

Gospodarstvo / Ulaganja | 22. 05. 2024. u 13:00 Z.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rupe na prometnicama su neizbježna pojava koja muči vozače diljem svijeta. No, za građane Mostara, jedna rupa postala je ne samo simbol lošeg stanja cesta, već i vjerni pratitelj svakodnevice. Dok je vozači pokušavaju izbjeći njeno strašilo, gradskim vlastima postavlja se pitanje - kako dopustiti da rupa doživi punoljetnost?

Rupa kod Mostarke ove godine slavi svoj deseti rođendan, označavajući dugotrajnu borbu građana s infrastrukturnim problemima.

Njezina prisutnost na cesti postala je gotovo legendarna, a vozači su naučili prepoznati je i izbjegavati, ako je to ikako moguće.

Ipak, oni manje sretne ruku sudbine suočavaju se s udarom koji njihov automobil doživljava svaki put kad završi u njezinom zagrljaju.

Dok građani izražavaju svoje nezadovoljstvo postavlja se pitanje: gdje su gradske vlasti? Nadamo se da će briga za infrastrukturu biti prioritet, ali sudeći po sporim reakcijama i dugotrajnim rokovima koji karakteriziraju dosadašnje napore u rješavanju ovog problema, skeptici su prisutni.

Hoće li gradske vlasti uspjeti prije nego što rupa doživi svoj punoljetnost ostaje da se vidi.

Kopirati
Drag cursor here to close