Osnovna škola Vojno

Završni radovi: Postavljen asfalt na igralištu, svečano otvaranje 10. rujna

Nova zgrada OŠ Ivana Gundulića u Vojnu bit će otvorena dan prije početka školske godine. Škola nudi modernu infrastrukturu i obnovljeni sportski teren.
Gospodarstvo / Ulaganja | 30. 08. 2024. u 09:35 | M.Š. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radovi na izgradnji nove zgrade Osnovne škole Ivana Gundulića u mostarskom naselju Vojno privode se kraju, zajedno s uređenjem školskog dvorišta i igrališta.

U četvrtak je postavljen novi asfaltni sloj na igralištu koje se nalazi iza škole, izgrađene su stepenice, a sve je povezano u funkcionalnu cjelinu.

Otvaranje zgrade pomaknuto je u skladu s odgodom početka školske godine. Prema najnovijim informacijama, škola će biti spremna do 9. rujna, dok je svečano otvaranje zgrade planirano za 10. rujna.

Izgradnja Područne škole Vojno, koja je dio Osnovne škole Ivana Gundulića u gradskom naselju Rudnik, započela je u jesen 2022. godine. Vrijednost projekta iznosi oko milijun KM, a škola se prostire na 600 četvornih metara.

Objekt ima podrum, prizemlje i kat, te ukupno pet učionica površine 39 četvornih metara.

U prizemlju se nalaze tri učionice, zbornica i sanitarni čvor za nastavnike i učenike, dok su na katu dvije učionice i višenamjenska dvorana od 150 četvornih metara.

Kopirati
Drag cursor here to close