Na adresi Južni logor bb

Centar "Los Rosales" u okviru avanturističke turneje pod nazivom Europ'Raid

U petak 09.08.2024. godine u 10:00 sati, Centar "Los Rosales", na adresi Južni logor bb, imat će čast biti domaćin i jedna od stanica u okviru avanturističke turneje pod nazivom Europ'Raid.
Kultura / Flash | 08. 08. 2024. u 11:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oko 25 ekipa u autentičnim Peugeotu 205 autima, posjetit će Centar i tom prilikom uz pjesmu i zabavu uručiti školsku, sportsku i medicinsku opremu za Centar "Los Rosales" Mostar.

Europ'Raid je avanturistička turneja prvi put organizirana 2014. godine u Francuskoj, koja za cilj ima humanitarni i kulturni karakter obilaska Europe. Tijekom ove turneje ekipe s 40 godina starim Peugeot 205, uređenim i pripremljenim za avanturu, putuju od zapada do istoka Europe, zaustavljaju se u oko 23 grada i uručuju školsku, sportsku i medicinsku opremu.

Pored humanitarnog karaktera ova turneja ima i kulturni karakter. Ekipe na svom putu otkrivaju Europu, njezine veličanstvene krajolike, gradove, kulturu, ljude, a tijekom svog putovanja obiđu čak 60 UNESCO-vih mjesta baštine u svijetu. Od 2014.godine ova turneja privukla je više od 3000 sudionika iz cijele Europe.

Kopirati
Drag cursor here to close