Natječaj

Likovna kolonija u Blagaju, prijavite se

Kultura / Flash | 27. 06. 2015. u 06:59 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Likovna Kolonija Blagaj & Art Kamp 'Masterpiece for Peace' je manifestacija, kojoj je cilj okupiti afirmirane, kao i neafirmirane mlade umjetnike i umjetnice iz Mostara i drugih gradova BiH. Kolonija počinje 31. srpnja i trajat će tri do šest dana, zavisno od broja prijavljenih kandidata.

Zanimljiva karakteristika ove kolonije je to što će sudionici biti izolovani u prirodi u art kampu i stvarati, te se ujedno upoznati s prirodnim ljepotama Blagaja. Likovna Kolonija & Art kamp u Blagaju omogućava sudionicima prostor za umjetničko djelovanje u prirodi, te osnažuje njihov zajednički umjetnički angažman.

Uvjeti natječaja: Na natječaj se mogu prijaviti umjetnici i umjetnice starije od 18 godina iz Mostara i drugih gradova BiH.

Prijava treba sadržavati kratku biografiju, te fotografije 3-5 radova. Prijavu je potrebno poslati na mail youthartmovement.mo@gmail.com najkasnije do 15.07.

Ova aktivnost dio je kulturnog projekta Youth Art Movement koga implementira organizacija Youth Power, te koji putem umjetnosti jača ulogu mladih u društvu i formira stabilnu kulturnu platformu za aktivno djelovanje mladih umjetnika/ca u društvenoj zajednici. Projekat je podržalo veleposlanstvo SAD u BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close