Klub knjige Ivo Andrić

Mostar: Održana tribina posvećena ženama

Tribina ''Djelovanje i položaj žena u javnom životu" održana je u okviru projekta ''Povezani kroz umjetnost- drugi dio", posvećen ženama u umjetnosti i javnom životu.
Kultura / Flash | 28. 06. 2024. u 21:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak, 28. lipnja 2024. u Mostaru je održana tribina pod nazivom "Djelovanje i položaj žena u javnom životu", koju je organizirao Klub knjige Ivo Andrić.

Tribina je održana u Lutkarskom kazalištu Mostar, a o ovoj aktualnoj i značajnoj temi, govorila je spisateljica Đurđica Čilić, zatim jedna od najboljih i nagrađivanih istraživačkih novinarki u Hrvatskoj, Danka Derifaj i Mostarka Danijela Kegelj, predsjednica Udruge "Vedri osmijeh". Sve sudionice su poznate i istaknute po profesionalnom i predanom obavljanju svojih poslova.

Tribina je održana u okviru projekta ''Povezani kroz umjetnost- drugi dio", posvećen ženama u umjetnosti i javnom životu. 

Prethodno, u četvrtak 27. lipnja u Klubu knjige Ivo Andrić održan je književni susret s Đurđicom Čilić.

Iz Kluba su ranije istaknuli kako ovim događajima žele uokviriti njihov mali doprinos u isticanju važnosti uloge žena u umjetnosti i javnom životu, kojim su i posvetili ovaj Projekt, a koji se provodi u sklopu projekta Mostar prostori koji pokreću, u realizaciji organizacija People in need, uz financiranje Vlade Ujedinjenog Kraljevstva.

Kopirati
Drag cursor here to close