Karte u pretprodaji još danas!

Večer Stand Up Komedije: Omer Hodžić i Sanjin Ćorić - Maligni Humor

To će biti Stand Up Show koji će zaronuti duboko u tabue društva i svakog pojedinca, te će se govoriti o onome što možda i ne bi trebalo. A
Kultura / Flash | 06. 04. 2022. u 12:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:PR / Večer Stand Up Komedije : Omer Hodžić i Sanjin Ćorić - Maligni Humor

Ponovo je vrijeme za smijeh u OKC Abrašević. Točnije u baru K19.  U četvrtak 7. travnja održat će se jedan vrlo specifičan i zabavan show. Po prvi put ikada OKC Abrašević organizira večer crnog humora.

To će biti Stand Up Show koji će zaronuti duboko u tabue društva i svakog pojedinca, te će se govoriti o onome što možda i ne bi trebalo. A najslađe je zabranjeno voće, zar ne? Zato očekuju još jednom veliki odziv publike koja je negdje izgubila moralni kompas i ne može ga pronaći. Ili publike koja ima moralni kompas ali razumije da je šala samo to - šala.

Nastupaju Omer Hodžić i Sanjin Ćorić. Uz podršku glumačkih i imitacijskih sposobnosti Luke Marijanovića. Pored samih Stand Up setova, goste očekuju i Roast Battle između Sanjina i Omera. Kao i improv igre.

Show počinje u 20. 30 sati.

Karte za ovaj show u pretprodaji koštaju 5KM, a na ulazu 7KM. Karte po pretprodajnoj cijeni možete kupiti na šanku kluba K 19 u OKC Abrašević od 9h do 23h.

Informacije na broj 063 477 188 (whatsApp/Viber)

Kopirati
Drag cursor here to close