Kombank arena

Bešlić digao Beograd na noge

Kultura / Glazba | 08. 03. 2013. u 14:13 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od najvećih legendi zabavne glazbe Halid Bešlić, nakon dvadeset godina pred petnaest tisuća ljudi održao je koncertni spektakl za pamćenje u beogradskoj Kombank Areni.

Ljubitelji Halidovih pjesama zajedno sa njime više od tri sata pjevali su najveće hitove kao što su 'Miljacka', 'Čardak', Zlatne strune', 'Prvi poljubac' i mnoge druge. Koncertni spektakl započeo je pjesmom 'Miljacke' koja je atmosferu u Areni dovela do usijanja.

Halid nije ni ovoga puta zaboravio pozdraviti svoju mnogobrojnu publiku u prepunoj Kombank Areni: 'Dobro večer Beograde, prošlo je dvadeset godina od kada se nismo vidjeli, a tako sam Vas se zaželio!'

Nakon toga krenuo je pravi spektakl, atmosfera je bila toliko dobra, da publika ni trenutka nije sjedila, već su svi zajedno sa Halidom pjevali svaku pjesmu, a nekima poneseni atmosferom čak su i zaplakali.

Kao i na svakome koncertu i ovoga puta Halidu su se na prekrasnoj pozornici pridružili slijedeći gosti: Željko Bebek, Alka Vuica, Legende, te Viki Miljković. Pjevač je koncert zatvorio pjesmama 'Beograđanka' i 'Miljacka', navodi se iz Hit recordsa.

Kopirati
Drag cursor here to close