Koncert

Billy Andol koncertom u Mostaru započeo turneju

Kultura / Glazba | 05. 04. 2015. u 09:32 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bend 'Billy Andol' u subotu navečer održao je svoj koncert u Mostaru, točnije u OKC 'Abrašević'. Koncert je bio ujedno i promocija njihovog novog albuma pod nazivom 'Linije'.

Također, koncert u Mostaru bio je polazna točka benda za turneju koja će se održati u narednom razdoblju.

"Rad na albumu smo započeli u Pavarotti centru u Mostaru i bilo nam je prirodno da turneju startamo baš tu. Pored toga proljeće u ovom gradu je za nas izvor energije kakav nam treba za najbolji mogući početak koncertne sezone", poručili su iz benda.

U OKC 'Abrašević' za naredne dane pripremaju niz sadržaja. 9. travnja održat će se koncert benda 'Forever storm'. Ulaznice za koncert se mogu kupiti u Night bar 'Duradžik' , caffe 'Coco Loco' i trafika na Rondou po cijeni od 5 KM i na dan kocerta u OKC 'Abrašević' po cijeni 7 KM.

10. travnja održat će se koncert 'Tribute to Metallica'. Na koncertu će nastupiti bend 'Mad Valley' inače poznatija pod imenom 'Error'. Ulaznica za ovaj koncert košta 5 KM.

Za vrijeme trajanja sajma gospodarstva u Mostaru kojemu je zemlja partner Tajvan, u OKC 'Abrašević' će se održati dani tajvanskog filma, u razdoblju od 15. do 17. travnja. Projekcije filmova će biti od 19 sati, a ulaz je besplatan.

Kopirati
Drag cursor here to close