Mini turneja

Lačni Franz dolazi u Mostar

Kultura / Glazba | 04. 04. 2015. u 23:04 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grupa 'Lačni Franz' ponovno nastupa. Sa svojim uvijek zelenim tekstovima i mladalačkom energijom, ponovno spaja različite generacije srodnih duša. Mladost nije boja kose, već stanje duha.

Originalnost i hrabrost su uvjek u modi. Grupa 'Lačni Franz' priprema novi album i seriju koncerata po klubovima i festivalima cijele regije. Poslije serije koncerata u Sloveniji, u Hrvatskoj i u Srbiji, vesele se koncertima u BiH. Tuzla, Sarajevo, Mostar, dolazimo!

'Lačni Franz' i BiH imaju posebnu ljubavnu vezu još iz osamdesetih godina, zbog prijateljstva sa Akademijom scenskih umjetnosti u Sarajevu s Purivatrom i Mujketom, sa Top listom nadreealista, zbog suradnje sa Indexima, Dugmetom, s grupom Kongres i kasnije poslije njihove tragične nesreće u Mostaru, s Crvenom Jabukom, pa s Vajtom, pokojnim Kemicom, a danas sa Dubiozom i Emirom Bukovicom.

'Lačni Franz' će svoje koncerte održati u Tešnju 15. travnja u klubu 'Metro', Tuzli 16.4. u klubu 'Palma', Sarajevu 17.4. u Cinemas Sloga, te u Mostaru 18. travnja u OKC 'Abrašević'. Za Mostarski koncert, karte u pretprodaji možete kupiti u OKC 'Abrašević' već od subote, te u kiosku na Rondou od utorka (nakon blagdana) po cijeni od 8 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close