Zabava za vikend

Radmila Manojlović, Milica Todorović i Miroslav Ilić uskršnjeg vikenda zabavljaju Hercegovce

Kultura / Glazba | 03. 04. 2015. u 09:08 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubitelje noćnog provoda ovog vikenda očekuju zanimljivi događaji. Pojedini noćni klubovi u Hercegovini neće raditi zbog obilježavanja Velikog petka, ali zato se u subotu i nedjelju zanimljivim koncertima iskupljuju svojim gostima.

Oni klubovi u sredinama u kojima se ne obilježava Uskrs svojim gostima nude zabavu cijelog vikenda.

U petak 3. travnja 2015. u noćnom klubu Art u Mostaru nastupi će popularna pjevačica Milica Todorović. Vrckava plavuša zasigurno će Mostarce razveseliti hitovima ''Moje zlato'', ''Nema nazad'', ''Sve je uzalud''.

U petak će se u Mostaru u OKC Abrašević održati događaj Fusion Edition, dok će u subotu, 4. travnja, na istom mjestu biti održan koncert benda Billy Anadol. Koncertom u gradu na Neretvi bend počinje regionalnu turneju, te mostarskoj publici predstavlja novi album ''Linije Billy Andol''.

U subotu će također u Mostaru u clubu Arabica nastupiti važno ime hrvatske elektronske scene Ivan Komlinović. Domaća podrška na ovom događaju su Play On i Šokre.

Iste večeri u clubu Gaudemus u Posušju će nastupiti pjevačica iz Srbije Olja Karleuša koja će izvesti svoje hitove ''Luda noć'', ''Zicer'' i mnoge druge. Ulaz na koncert je besplatan. U istom klubu u nedjelju će nastupiti Miroslav Ilić. Ulaz na koncert iznosi 7KM, a curama je do 22:30 ulaz besplatan.

U nedjelju u clubu Pink Panther u Mostaru koncert će održati OK bend. Cijela ulaznice na koncert je 5 KM. Također u nedjelju nastupa i pjevačica Radmila Manojlović u clubu Bumerang u Čitluku. Ulaz košta 10 KM, a za VIP cijena ulaza iznosi 15 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close