Situacija je škakljiva

Ludilo na mostarski način uz bend 'Postolar tripper'

Kultura / Glazba | 24. 02. 2013. u 07:25 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjesmom 'Loše društvo i labilan karakter' zadarska grupa 'Postolar tripper' otvorila je koncert u Mostaru. Svojim nastupom promovirali su novi album koji nosi naziv 'Čujem ja netko šuti', a pored pjesama s ovog bilo je pjesama i sa ranijih albuma.

Sedam članova benda su sa pozornice lepršavim ritmovima publiku rasplesali, a oni su uzvratili pjevanjem uglas i ovacijama. Kako su i najavili dva sata svirke bez prestanka mostarska publika će dugo pamtiti. Od 2008. godine bend učestalo nastupa i samouvjereno gradi sve veću bazu fanova.

Promovirajući album 'Popravni' Postolari postaju prepoznati kao koncertna atrakcija čiji su koncerti ispunjeni izrazitom energijom, te dobrim vibracijama. Sa posljednjeg albuma izdvojile su se pjesme 'Burza rada', 'Largo' i 'Gajeta', dok je prije nekoliko dana promoviran i novi spot za pjesmu 'Uno, due, tre'.

Spot je snimio i montirao Marko Kujundžić, dok se Danijel Ožaković pobrinuo za grafiku i animaciju. S mostarskog koncerta bend je sa sobom ponio odličnu sliku i dobar prijem publike, te su na podršci vjernih fanova više puta zahvalili tijekom koncerta.

Ekipa koja je poznata po urnebesu živih svirki povodom deset godina glazbene karijere priprema svoj najveći koncert do sada. U subotu, 16. ožujka nastupit će u Velikom pogonu Tvornice kulture u Zagrebu. Cijena ulaznice za zagrebački koncert je 40 kuna u pretprodaji, a 60 na dan koncerta.

Kopirati
Drag cursor here to close