Prihvaćen s oduševljenjem

Nakon odličnog koncerta – publika Mari nije dozvoljavala da siđe s bine

Kultura / Glazba | 12. 12. 2012. u 07:47 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski kantautor Sanel Marić Mara, zatvorio je sezonu druženja u sarajevskom Mediacentru akustičnim koncertom koji će se dugo pamtiti.

Kako kaže Mara, početak koncerta je bio borba s bolom glasnica, no nakon što je vidio kako publika prima njegovu glazbu, bol je nestala i krenula je Marina glazbena čarolija. Uskoro su svi pjevali skupa s njim.

Atmosferu na maksimumu koja je trajala skoro čitav koncert, nije se moglo lako obuzdati. Kad je Mara namjeravao završiti kocert, oduševljena publika mu to, stalnim aplauzima i vraćanjima na bis nije dozvoljavala.

''Nakon posljednjeg puta više nisam bio fizički spreman nastaviti pa sam zajedno s publikom stao u prve redove i počeo apludirati u njihovom ritmu praznoj bini.'' – priznaje Mara i dodaje kako mu je posebno drago što je po prvi put imao priliku otpjevati pjesmu ''Evo srcu mom radosti'' sa albuma Vasduh, uživo skupa s Damirom Imamovićem, koji je i sam jedva čekao da čuje Maru u Sarajevu.

Na kraju, samo riječi hvale, a zadovoljstvo nije krio ni sam Mara: ''Koncert je prošao odlično i ovom prilikom se želim zahvaliti kompletnom timu Mediacentar Sarajevo i to najviše Aidi Kalender na pozivu i podršci ove vrste umjetnosti, na gostoprimstvu te Ljiljani Maslo za organizaciji. Jedno veliko hvala i mom drugu Damiru Imamoviću koji se potrudio da moj dolazak i boravak u Sarajevu bude i bio je što kvalitetniji.''

Za sve koji nisu imali priliku čuti Maru na nekom od posljednjih koncerata u Mostaru i Sarajevu, dolazi i novitet. Marina web stranica http://maramostar.com/ - puštena je u opticaj i na njoj možete poslušati i besplatno skinuti snimku spektakularnog koncerta sa ovogodišnjeg World Music festivala na kojem je Mara oprobao ''novi zvuk'' sa orkestrom vrhunskih glazbenika.

Kopirati
Drag cursor here to close