Koncert

U 'Abraševiću' gostuju dvije grupe iz Rijeke

Kultura / Glazba | 12. 12. 2012. u 14:20 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovog petka, 14.12., u OKC 'Abrašević' dolazi RIRock Bus, koji dovozi dva benda iz Rijeke. Koncert počinje u 20:30h. Nastupaju sljedeći bendovi: Officer down i 'Krešo i kisele kiše'.

Officer Down

Sedmeročlani ska punk reggae kolektiv 'Officer Down' dolazi iz Rijeke, a nakon pet godina izbacili su i svoj prvijenac pod nazivom "Fušeri uzvraćaju udarac", te snimili i promovirali spot za pjesmu "Preferencija" snimljenu na ovogodišnjem 5. Skaville festivalu. U pet godina odsvirali su preko pedeset koncerata i festivala diljem Hrvatske.

Na Skavillu su kućni bend jer je ekipa odsvirala četiri od pet izdanja festivala. Protekle dvije godine postava se nije bitno mjenjala tako da bend sada bržim koracima grabi prema naprijed.

Facebook: http://www.facebook.com/pages/Officer-Down/192414594468
Myspace: www.myspace.com/officerdownska
Demo download: http://dl.dropbox.com/u/13010167/Mp3/Officer%20down-Fuseri%20uzvracaju%20udarac.rar

Krešo i kisele kiše

'Krešo i Kisele Kiše' su zadnji izdanak riječkog punka i jedno od većih osvježenja na domaćoj punk sceni. Već svojim prvim zvučnim uratkom pod nazivom "Još ti nije kasno...", koji je izašao za Fat Brek, dali su nagovjestiti da se radi o jako dobrom bendu koji će sa svojim punk hitovima vrlo brzo pokoriti kako Rijeku tako i ostale djelove Hrvatske.

Glazba kakvu ova vesela banda proizvodi svrstala bi se u čistokrvni punk s tekstovima iz naroda na teme: birtija, alkohol, ljubav, sex, tučnjave, kućanski poslovi, posao, nogomet, kladionica.... te kombinacije istih. KKK uz osnovnu postavu ima i trubu koja odlično nadopunjava žestoke melodije, ali i ska dionice koje se povremeno javljaju u određenim pjesmama. Cijena ulaznice je 5 KM, priopćeno je iz 'Abraševića'.

Kopirati
Drag cursor here to close