Druga noć

FOTO/VIDEO| Ni kiša niti nestanak struje nije zaustavio Blues i Rock u Mostaru

Drugu noć u baladerskom stilu otvorio je duet EM & EM, već iskusni muzičari koje krasi sjajan ženski vokal. Mostarskoj publici predstavili su se sjajnim obradama svjetskih i domaćih rock i blues klasika.
Kultura / Glazba | 21. 07. 2024. u 08:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izvrsnom svirkom beogradskih Partibrejkersa u subotu je završen 22. Mostar Blues i Rock Festival. Prije dvije godine navršili su ništa manje nego četrdeset godina, a sinoćnjom svirkom pokazali kako pravim profesionalcima godine ništa ne znače.

Foto: Bljesak.info / 22. Mostar Blues & Rock Festival

U Mostaru imaju popriličan broj, kako bi se ono reklo: strasnih sljedbenika koje ni kiša ni nestanak struje nije omeo u dobrom provodu.

Drugu noć festivala u baladerskom stilu otvorio je duet EM & EM, već iskusni muzičari koje krasi sjajan ženski vokal. Mostarskoj publici predstavili su se sjajnim obradama svjetskih i domaćih rock i blues klasika.

Foto: Bljesak.info / 22. Mostar Blues & Rock Festival

Zatim je na pozornicu izašla američka blues/rock pjevačica, gitaristkinja, pijansitica i kantautorica Katie Henry koja je mostarskoj publici predstavila svoje hitove s najnovijeg albuma, "On My Way" koji je dosegao šesto mjesto na Billboard Top Blues Albums Chart.

Foto: Bljesak.info / 22. Mostar Blues & Rock Festival

Mostar Blues & Rock Festival i ove godine pokazao da je davno prerastao u respektabilnu manifestaciju i jedan od najznačajnijih festivala ovog muzičkog usmjerenja u regiji.

Do sada je u Grad na Neretvi doveo imena kao što su: Ten Years After, Coco Montoya, Ana Popović, Big Brother & The Holding Company, Sugar Blue, Snowy White, Dr. Feelgood, Tito & Tarantula, Deborah Coleman, Danny Shephard, a od regionalnih nastupali su: Majke, Partibrejkersi, Dado Topić & Telephone Blues Band, Josipa Lisac.

Foto: Bljesak.info / 22. Mostar Blues & Rock Festival

Velika imena iz svijeta Bluesa i Rocka slušat ćemo vjerujemo i idućih godina.

Kopirati
Drag cursor here to close