Repetitor

Osvojite ulaznice za koncert grupe 'Repetitor' u OKC 'Abrašević'

Kultura / Glazba | 13. 03. 2013. u 11:25 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grupa 'Repetitor' vraća se u Mostar, dvije godine nakon sjajnog koncerta u 'Abraševiću' kako bi potvrdila status jednog od najboljih nezavisnih bandova u regiji. Već tada bili smo lagano zaraženi i novim pjesmama koje su nedavno službeno objavljene na albumu "Dobrodošli na okean".

Okupljeni 2005. godine kao duo između bubnjarke Milene Milutinović i gitariste Borisa Vlastelice, kojima se uskoro pridružuje basistica Ana-Marija Cupin. Vodeći se starim no-wave postupkom slobodnog izražavanja uz minimum tehnike, nakon kratkog vremena odrađuju svoje prve nastupe i od tada zapravo ne prestaju svirati.

Kontinuiranim radom razvijaju se u provorazredni klupski band poznat po energičnim i poštenim nastupima. Svoj prvi album "Sve što vidim je prvi put" objavljuju 2008. godine.

U njihovom zvuku mogu se čuti utjecaji atonacije Sonic Youth, čvrstog post punkerskog stava jednih 'The Fall' kao i tradicionalne urbane beogradske poetike izgovorene kroz energičnost garažnog rocka.

Ogoljenim kontaktom ritam sekcije i odlučnih vokalnih priča 'Repetitor' predstavljaju nastavak budne i ljute tradicije odrastanja na Balkanu koja je danas u popriličnoj defanzivi. Koncert će se održati u OKC 'Abrašević' u petak, 15.03. s početkom u 21h30. Ulaz: 7 KM.

U suradnji sa organizatorima koncerta, Bljesak.info će nagraditi šest čitatelja sa po jednom ulaznicom za ovaj koncert. Nagradna igra za ove ulaznice trajat će do petka 15.03.2013. u 10 sati. Potrebno će biti da pošaljete svoje ime i prezime na mail ulaznice@bljesak.info sa obaveznom naznakom 'Repetitor' najkasnije do gore navedenog datuma. Svi dobitnici će putem maila biti obaviješteni o načinu preuzimanja ulaznica.
Kopirati
Drag cursor here to close