Kad tad

Pamela Ramljak za Bljesak.info: Vjenčanje će biti u toplijem mjesecu

Kultura / Glazba | 20. 02. 2013. u 10:21 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjevačica Pamela Ramljak samo za Bljesak.info je otkrila detalje s novog albuma i detalje nadolazeće mini turneje po Hercegovini. Također, s nama je podijelila svoje neostvarene želje i pokanterije vezane za skoro planirano vjenčanje.

Nedavno je izašao Vaš novi singl 'Kad tad' za kojeg je snimljen i spot. Tko je sve radio na spotu? Jeste li zadovoljni reakcijama na njega?

Jako sam zadovoljna reakcijama, mislim da su ovo do sad najbolje reakcije. Sretna sam jer vidim poslovni napredak, a to mi je najvažnije. Na spotu je radila već uigrana ista ekipa koja je radila i na zadnja dva spota, a to su Filip Dizdar, mladi redatelj s odličnim idejama i provedbom istih; moj dugogodišnji stilist Ivan Friščić koji me ovaj put obukao u hrvatske dizajnere; Zvonimir Franić koji je proglašen jednim od najboljih frizera u Hrvatskoj, vlasnika salona F u Zagrebu; čije sam zaštitno lice njegovog salona u Zagrebu; te šminkerica iz Hercegovine Žana Kožul.

Pripremate novi album, tko sve radi na njemu? Što možemo očekivati na njemu, neke brže ili sporije pjesme'

Da novi album je trenutno u pripremi, snimljeno je devet pjesama, a biti će ih deset ili jedanaest na albumu. Producent albuma je Ante Pecotić, a jednu pjesmu je producirao Boris Đurđević, pjesmu Mamin sin, moj prošli singl. Pjesme su sve moje autorske, dakle i tekst i glazbu potpisujem sama, a na albumu će biti tri balade, jedan duet i ostatak će biti brže plesne pjesme.

Rekli ste da u svakoj vašoj pjesmi ima nešto autobiografsko. Na koga ste mislili kada ste pisali pjesmu 'Ti me ne voliš'? Koliko često ono što Vam se događa u životu pretačete u stihove?

Da istina, uvijek ima malo autobiografskog, jer se tako lakše unesem u pjesmu, međutim pjesma ''Ti me ne voliš'' nije nastala iz nekog moga prijašnjeg iskustva, više bi rekla da je nastala iz iskustva jedne osobe koju poznajem, ali puno cura koje znam se može pronaći u toj pjesmi. A, iskustva iz svog života pretačem ipak samo u pozitivne pjesme za sada, ali kažem nikad se ne zna, oduvijek mi je bilo lakše napisati tužnu ljubavnu pjesmu nego veselu.

Zbog spota 'Mamin sin' mediji su Vam dali nadimak hrvatska J. Lo? Godi li Vam to ili ne volite da Vas uspoređuju?

Mislim da je to bilo više jer je i ona imala u jednom spotu kristale na usnama i tu sva sličnost prestaje. Pa iskreno kad me već uspoređuju onda mi je drago da me uspoređuju s jednom tako uspješnom ženom čiji rad cijenim i poštujem, ali u principu nisam ljubitelj bilo kakvih uspoređivanja i povlačenja paralela naših pjevača s inozemnim.

Planirate li uskoro neku koncertnu turneju? Možemo li uskoro očekivati neki solistički koncert u Hercegovini?

Baš sam nedavno bila u Mostaru, ali me publika u Hercegovini može očekivati u četvrtom mjesecu u par gradova. 5.travnja sam u Posušju, a odmah potom u Čitluku i Međugorju kroz naredna dva tjedna, točan datum još se dogovara. Nastupati ću s odličnim bendom s tih prostora grupom Enigma, pet zgodnih odličnih dečki koji sviraju sve i garantiramo odličan provod.

Je li teže biti u bendu ili u solo karijeri? Koje su prednosti samostalne karijere? Što Vam nedostaje iz perioda kada ste bili u bendu?

Pa kako vrijeme odmiče ima puno više prednosti nego nedostataka. U početku mi je bilo teže, jer je to ipak bila navika, a i pomalo sam mislila možda nisam dovoljno jaka. Mislim da mi je falilo samopouzdanja da stvarno „zagrizem“ i opustim se, ali stvarno kako vrijeme odmiče i kako mi se konstantno otvaraju nove poslovne prilike vidim da nisam pogriješila sto sam nastavila sa radom, i moram priznati da sam sad došla u fazu kad istinski u tome uživam.

Zaručili ste se u vinogradu u Hercegovini. Koliko su točni navodi da će vjenčanje biti u svibnju?

Ne znam točno kad će biti, ali nadam se u jednom toplijem mjesecu.

Što je bilo presudno kod Vašeg zaručnika da ste se odlučili udati za njega?

Mislim da je bolje pitati njega sto je bilo presudno da me je odlučio zaprositi.

S obzirom da ulazite u brak planirate li uskoro postati majka? Veseli li Vas majčinstvo?

Pa nadam se da će mi Bog podariti bar jedno dijete. To bi iskreno voljela.

Nedavno ste prilikom gostovanja u radio emisiji dobili stripera na poklon. Hoćete li ga angažirati i za Vašu djevojačku?

Ma ne, to se samo Petko malo zezao, po meni je idealna djevojačka putovanje s curama na neku privlačnu destinasciju i babinjak.

S obzirom da sta već bili u braku i razveli se, plašite li se ponovnog ulaska u brak?

Ako me pitate da li još vjerujem u brak odgovor je da, a o prošlosti više ne razmišljam.

Koja je Vaša neostvarena životna želja?

Održati veliki koncert sa orkestrom i gostima nakon 20 godina karijere.

Predajte u školi. Kakve su reakcije djece na Vas? Da li Vas prepoznaju? Je li teško biti im autoritet kada Vas primjerice već znaju s TV-a?

Rad u školi me je oplemenio na više načina, prvenstveno sam psihički ojačala (smijeh), a pošto predajem u osnovnoj školi nemam većih problema s disciplinom. Djeca su naviknuta na moj način rada i osim što ponekad žele da pjevaju moje pjesme i pjesme od grupe Feminnem na kraju sata, drugih situacija povezanih sa mojim „javnim“ poslom nisam imala, osim što sam još svima podijelila autograme u kajdanku u prvih par mjeseci , ali to mi je bilo slatko.

Kopirati
Drag cursor here to close