Zvijezda showa "The Voice"

Posušanka Ana Širić ima prvu pjesmu: Potpisuje je Urban

Autor glazbe i teksta pjesme ''Kažu svi da izmišljam'' je Damir Urban, jedan od najsvestranijih i najkreativnijih glazbenika na domaćoj sceni, dok je autor aranžmana legendarni Nikša Bratoš.
Kultura / Glazba | 20. 06. 2024. u 20:34 Bljesak.info
Kažu svi da izmišljam

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je Posušanka Ana Širić svojim sjajnim izvedbama, koje na YouTubeu broje ukupno više od pola milijuna pregleda, oduševila gledatelje showa The Voice, sada je zajedno sa svojim mentorom Damirom Urbanom objavila svoj prvi singl.

Kako piše Novi list, tijekom natjecanja u showu, Ana Širić i Urban postali su prijatelji, a prije finala je mnogima omiljeni mentor zamolio gledatelje da mladu glazbenicu podrže i nakon što televizijsko natjecanje završi.

Autor glazbe i teksta pjesme ''Kažu svi da izmišljam'' je Damir Urban, jedan od najsvestranijih i najkreativnijih glazbenika na domaćoj sceni, dok je autor aranžmana legendarni Nikša Bratoš. Za pjesmu je snimljen je i videospot u režiji Milice Czerny Urban koji će svoju objavu još malo pričekati, taman toliko da publika stigne naučiti stihove zaista posebne pjesme, stoji u priopćenju.

'''Kažu svi da izmišljam' sam napravio baš za nju, nastojeći poštovati njezin senzibilitet i osobnost, a moje pojavljivanje u pjesmi je samo način da joj kažem da sam uz nju i da joj držim leđa'', kazao je Urban.

Kopirati
Drag cursor here to close