Novi spot

Premijera novog spota zbora Viva Vox na MTV

Kultura / Glazba | 01. 05. 2015. u 12:54 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Beogradski zbor 'Viva Vox' ne miruje. Pripreme za veliki rođendanski koncert koji će održati u Kombank Areni 9. svibnja su u punom jeku, nedavno su objavili prvi studijski album i prvi službeni spot za pjesmu 'Paradise' grupe Coldplay. Ali to nije sve! Bend će sve svoje fanove obradovati još jednim videom i to za obradu pjesme 'By the Way' grupe Red Hot Chilly Peppers! Spot će premijerno biti prikazan na MTV kanalu u ponedjeljak, 4. svibnja u 20 sati.

Ovo je poseban singl na kojem su radili za vrijeme priprema za koncert, podsjećajući se zanimljivih mjesta koje su posjetili na turnejama. Za zvuk pjesme 'By the Way', kao i za zvuk albuma, koji je 'Viva Vox' nedavno izdao za 'Mascom Records', zaslužni su glazbeni producenti Jauković Mićun iz Attic studija i član zbora Ivan Propadović, kao i aranžer Boris Balunović, a za izgled spota Andreja Radosavljević i Igor Oršolić, mnogobrojni suradnici i sami članovi zbora.

Uprkos dugoj karijeri, za predstojeći nastup u Kombank Areni 9. svibnja vjeruju da će biti sasvim drugačiji od svih prethodnih. "Činjenica je da smo do sada već imali iskustva sa značajnim i velikim scenama, kao što je bilo u New Yorku, Pekingu ili na EXIT-u, ali koncert u Areni će biti sasvim novo iskustvo za nas.

Prvenstveno tehnički, jer ovo je prvi put da se nećemo mi prilagođavati sceni, već scena nama i izuzetno se radujemo tome. Zbog veličine prostora i udaljenosti od publike, imat ćemo platna na kojima će gledatelji moći u krupnom planu da vide pjevače, ali i profesionalne igrače i zanimljive video materijale koje smo pripremili posebno za ovaj koncert. Nije isključeno ni da će biti pirotehnike i specijalnih efekata", izjavila je Jasmina Lorin, dirigent zbora.

Pored spektakularne bine i vizualnih efekata, 'Viva Vox' će na binu u Kombank Areni izaći sa nekoliko bitboksera (od kojih je jedna djevojka!) ali i sa velikim brojem novih pjesama. Publika će imati priliku da čuje numere koje su već standardno na repertoaru zbora, kao što su pjesme Pepersa, Nirvane, TOTO-a, Kings of Leon, kao i obrade pjesama grupa Coldplay, Queen i The Prodigy koje su se našle na njihovom prvom albumu. Specijalno za ovaj rođendanski koncert, 'Viva Vox' je osim Muse-a obradio i Pearl Jam, Siju, ali i još nekoliko pjesama kultnih pop-rock bendova.

Kopirati
Drag cursor here to close