Osmo izdanje festivala

Publiku na SMART festu na noge podigli Adi Šoše i Zoster

Osmo izdanje festivala Stolac Music and Arts Fest (SMART Fest) u Stocu sinoć su odličnim nastupima obilježili grupa Zoster i Adi Šoše.
Kultura / Glazba | 09. 06. 2024. u 07:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osmo izdanje festivala Stolac Music and Arts Fest (SMART Fest) u Stocu sinoć su odličnim nastupima obilježili grupa Zoster i Adi Šoše.

Oni su svojim izvedbama od 20 sati dizali publiku na noge i zagrijavali atmosferu u Stocu.

Mladi talentirani glazbenik Adi Šoše nastupio je sa svojim AL Music Bandom.

Šoše je ovu divnu večer ukrasio svojim popularnim hitovima poput ''Najljepši cvijet'', ''Pusto ostrvo'', ''Zabranjena riječ'' ...

Nakon Šoše, atmosferu je dodatno zagrijao bend Zoster, koji je publici predstavio svoj novi album ''Najgori'', ali su izveli i svima dobro poznate hitove kao što su ''Ko je jamio'', ''Banana Stejt'' i ''Utopija''.

Podsjetimo, Stolac Music and Arts Fest (SMART Fest) započeo u četvrtak u 17 sati, donoseći raznolik program za sve uzraste.

Osmo izdanje festivala otvorila je  predstava ''Moj prijatelj Bumbi'' Lutkarskog kazališta Mostar, koja se održala u Kulturnom centru Stolac. 

SMART fest (Stolac Music and ARTs festival) svake godine dva dana u mjesecu lipnju u gradić na Bregavi donosi spoj glazbe, kazališta, ulične umjetnosti, filma te svega što bi se moglo svesti pod nazivnik urbane kulture.

Težnja festivala je da kroz različite kulturne i umjetničke sadržaje postane i ostane urbano i kulturno naslijeđe grada Stoca.

Kopirati
Drag cursor here to close