''Kakva ti je žena, takav ti je život''

SMART Fest Stolac: Nastup Željka Pervana otkazan, dolazi Dragan Marinković Maca sa hit predstavom

Karizmatični Sarajlija Dragan Marinković Maca ovom je predstavom već oduševio regiju, a sada stiže u Stolac.
Lifestyle / Zabava | 30. 05. 2024. u 13:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripreme za ovogodišnji SMART Fest Stolac privode se kraju, jer nas od festivala dijeli samo tjedan dana. U završnim pripremama dogodile su se promjene. Zbog zdravstvenih problema, Željko Pervan morao je otkazati svoj nastup zakazan za 7. lipnja. Kako posjetitelji ne bi ostali uskraćeni za smijeh i dobru zabavu, stiže nam Maca i njegova kultna predstava ''Kakva ti je žena, takav ti je život''.

Karizmatični Sarajlija Dragan Marinković Maca ovom je predstavom već oduševio regiju, a sada ćemo ga napokon gledati i u Stocu. Predstava će se održati u Kulturnom centru u četvrtak 6. lipnja u 21 sat. Hit komedija ''Kakva ti je žena, takav ti je život'' natjerat će vas na razmišljanje o sebi i o svijetu koji vas okružuje, jer mi smo generacije koje ne žele vezu. Listamo po aplikacijama u nadi da ćemo pronaći pravu osobu. Željeli bismo naručiti svoju srodnu dušu preko interneta, čitamo ''Pet načina kako da znaš da mu se sviđaš'' i ''Sedam načina kako da je osvojiš'' misleći da možemo programirati osobu za vezu kao projekt na internetu.

  / Smart fest festival

Ipak, mi smo ti koji ne žele vezu, stoji u opisu predstave za koju su već dostupne ulaznice putem sustava Entrio. 

SMART Fest će otvoriti predstava ''Moj prijatelj Bumbi'' Lutkarskog kazališta Mostar, također u Kulturnom centru Stolac s početkom u 17 sati. Moj prijatelj Bumbi je topla priča o odrastanju, zaigranosti, mašti i bezuvjetnoj ljubavi koja pršti iz svakog djeteta. Bumbi je plod mašte jednog djeteta, koje u svojoj zaigranosti ne nailazi na razumijevanje odraslih. Ova je predstava prepuna raznih šala, munjevitih gegova i zabavnih songova koji će zasigurno nasmijati djecu, ali i roditelje.

Glazbeni dio osmog izdanja festivala održat će se u subotu 8. Lipnja kada vas očekuje koncertni program u kojem nastupa talentirani Mostarac Adi Šoše, a svoj novi album "Najgori" predstavit će Zoster. Koncerti će se održati ispred Gradske uprave u samom središtu grada, a ulaznice možete nabaviti putem sustava Entrio.

Dođite i uživajte u bogatom programu SMART Festa! Vidimo se od 6. do 8. lipnja u prelijepom gradu na Bregavi!

 

Kopirati
Drag cursor here to close