Face TV

‘Sav taj sevdah’ emisija posvećena promociji i očuvanju sevdaha kao bh. baštine

Kultura / Glazba | 25. 01. 2013. u 09:20 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Face TV počinje s emitiranjem nove emisije u svome programu i to pod nazivom ‘Sav taj sevdah’. Radi se o kontakt emisiji posvećenoj promociji i očuvanju sevdaha kao bh. baštine i to kroz interpretaciju i razgovor o sevdalinci uživo u studiju. Emisija je vrlo jednostavnog koncepta.

U svakom izdanju gostovaće po jedan gost, izvođač sevdalinke, koji će razgovarati sa voditeljem u studiju dok će gledatelji moći uživo putem telefona da se uključe u program, porazgovaraju sa gostom i naruče svoju omiljenu sevdalinku.

‘Sav taj sevdah’ ugostiti će najpoznatija imena bh. sevdalinke danas ali i nove mlade talente. Trajanje emisije je 60 minuta a biti će emitirana svake nedjelje u 20 sati i 15 minuta. Gledatelji u Australiji i SAD-u moći će je gledati i u repriznim terminima ponedjeljkom od 03:15 do 04:15 sati i svake subote od 22:00 sata.

Ovaj jednostavan i dopadljiv koncept biće zasigurno zanimljiv širem gledateljstvu, a nadamo se da će pobuditi pažnju i mlađih gledatelja radi očuvanja ovog vrijednog bh. nasljeđa.

Kopirati
Drag cursor here to close